Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
Guenwhywer
üzenetére
Az album funkció már egy jó ideje nem működik, de a lejátszók ettől függetlenül működnek még egy jó darabig hiszen nem kell hozzájuk semmi plusz. Amíg nem jön egy olyan új formátum mait már nem ismer, nem tud lejátszani addig nem lesz velük gond.
Én az album funkciót nem használtam, mert már nem tartom meg a filmeket, sorozatokat csak megnézem és törlöm őket. Régen még a 210-es popcorn-on próbáltam ott lassú volt az 500-as jóval pörgősebben csinálta, de nem láttam annyi előnyét, hogy ezzel foglalkozzak érdemben a továbbiakban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kutya topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest