Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guenwhywer
csendes tag
válasz
kigyi_23 #1475 üzenetére
Szegény tényleg egyszerűsített üzemben fut nálam is. Pendrive bele és mennek róla a mesék. Pont ezért is lett volna jó ez az album funkció mert a gyerek még olvasni nem tud így a képek alapján legalább el tudott volna navigálni ha már elindítjuk neki. De azért enélkül is tudunk élni. Az egyéb tartalmakat valóban jól megoldja bár a pár hónapja már volt valami felderítetlen magától eltűnő hibája a távirányítójának amikor a tárcsa hip hop elfelejtett működni. Szétszedtem kitakarítottam utána se volt jó. Aztán egyszer még mielőtt rendeltem volna egy utángyártottat hozzá rápróbáltam és hibátlanul tette a dolgát ahogy azóta is.
-
-
aty-73
aktív tag
válasz
kigyi_23 #1395 üzenetére
Szorry a szünetért!
Visszatértem!!!
Tesztnek töltöttem le a szóban forgó filmeket, nem saját szórakoztatásomra.
Mint ahogy most is tettem az Avatar.The.Way.of.Water.2022.1080p.MA.WEB-DL.DD+5.1 Atmos.H.264.HuN-No1 release-t.
A helyzet változatlan a pecakúránál, de majd cserélek SSD-t és azzal is tesztelem.
-
nec6610
csendes tag
válasz
kigyi_23 #1404 üzenetére
Szia,
Van egy jo hardver amin simán lehetne plex szervert, vagy streaming szolgáltatók klienseit futtatni.
Lehetne mondjuk ha van norlális linux hozzá, homebridge és/vagy HomeAssistant központot csinálni belőle.
Lehetőség millió, ha van egy friss linuxod hozzá.
Azóta a találtam egy ilyen projektet https://github.com/RobertCNelson/linux-dev, amiben ez a proci is szerepeltetve van. Megpróbálom majd a jövő héten lebuildelni, ha megy valami, akkor visszajelzek.
Közben nézem, hogy 0,5GB RAM van benne, az pedig, hogy mindent IS tudjon egyszerre lehetetlen, de az egyik feladatot csak megtudja oldani. -
synar
őstag
válasz
kigyi_23 #1382 üzenetére
Köszönöm a választ. Igen azt olvastam, hogy a H265-höz nem jó. Viszont találtam olyan oldalt, ahol az ATMOS hangot támogatottnak jelzi, ha ez igaz, annak örülnék.
Kíváncsiságból gondoltam hogy kipróbálom ezt a nagyhírű márkát is mert ilyen még eddig nem volt. Mindenesetre rendeltem egyet 25k-ért, ennyit talán még megért akkor, ha nem válik be legfeljebb eladom, a dícsér képminőség és DAC miatt is kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest