Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Tarka

tag

válasz Wildmage #312 üzenetére

Nem biztos h csak szivatás lesz, egyébként nem hiszem h kötelező részt venni benne. Én is utálom ha olyat kell csinalnom ami nekem nem tetszik, de sztem ha azt mondod ''h ezt már nem'', akkor ennyi, senki nem fog rákényszeríteni. Hacsak nem 10en jönnek rád;]

• Tarka

tag

válasz TrollBalint #262 üzenetére

Közgazdász -gazdálkodásira megyek.
    Figyelj, nekem kiküldtek egy rakat papírt(utálom az adminisztrációt....:) ) És jó sokszor leírták, hogy majd lépjek be az ETR-be, h majd ott felvegyem az óráimat. Persze nem tudtam belépni, kód és jelszó hiányában, ezért kérdeztem meg most ezt. Az előző sulimban(szegeden) volt egy honlap, ott már jóval a beíratkozás előtt lehetett regisztrálni és felvenni az órákat. De ha azt mondod h majd csak a beiratkozáskor kapjuk meg a kódot és jelszót, akkor megnyugodtam:)

• Tarka

tag

Üdv!

Segítségre lenne szükségem. Most vettek fel a pécsi egyetem közgáz szakára, szóval pécsi egyetemisták kérlek figyeljetek egy kicsit ide:) Egyből küldtek egy halom papírt, és többön az állt, h lépjek be az ETR-be, mert majd ott tudom felvenni a tantárgyakat. Mivel voltam már egyetemista, tudom mit jelent az ETR...azt is tudom mire való, vagy h hogyan kell használni. Nade! Ha be se tudok lépni ebbe a nyomorult rendszerbe, akkor h a rákba vegyem fel a tantárgyaimat?!(az előző egyetemen is későn sikerült regisztrálnom...meg is lett a következménye...na de ott legalább volt olyan honlap ahol regisztrálni lehetett, de itt a pécsi egyetem honlapjain sehol semmi ilyet nem találok:((( ) Szóval a kérdésem az lenne, és a választ nagyon megköszönném, h hol kell regisztrálni magamat az ETR--be, ha már tudom h felvettek és értesítettek is róla? Vagy azt az EHA kódot és az ehhez tartozó jelszót majd csak a beiratkozáskot kapjuk meg? Segítséget előre is THX!

Aktív témák