Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
Pá
addikt
Jaj, de nagyon igazad van!:)
Mi a sulinkban ezt igencsak tapasztaltuk, volt egy osztálytársunk másodikban ment el tűlünk amíg a mi sulinkban volt, nem sok hiányzott, ahhoz, hogy megbukjon, átment egy másikba és szín ötösre érettségizett... Szóval tény, hogy nem igazságos, de ennek ellenére nekem jól jött, mert én is duplázással jutottam be és így elég sok tanulástól(a felvételire) meg viszontagságtól kíméltem meg magam, aztán majd benn kiderül, hogy ki mit tud.
Az viszont igaz, hogy aki emiatt marad le(pedig sokkal inkább bent lenne a helye, mint sok duplázósnak), azt nem nagyon vigasztalja ez...
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest