Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: Számítógép.hu
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Aktív témák
-
e-biza
őstag
igazad van, söt abban is igaza van mindenkinek hogy ez egy hardveroldal, ami nagyon böki a szememet az hogy a politika topic, ami alá irnám én is, egy Orbán Viktort ''szidalmazo'' topic. Ezzel nem értek egyet, hogy egy ilyen legyen poltopic. Lehet jobb 5let lenne egy ''Politika 1'' topic nyitása, ahol mindenki beirhatja a maga véleményét. Esetleg ilyen? Csak moderátori engedéllyel nyitnám meg, mert mint emlitettem nem akarok összeveszni a -pártfüggetlen ;]- moderátokkal, s esetleg kitiltsanak a kedvenc forumomrol.
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
vannak a forumon nehanyan akik aktivan irogatnak ilyesmi topikokba, a tobbi szazakarhany aktiv felhasznalot - koztuk engem is - zavar. szerintem ne.
nem ide valo. meg ha a vilag nagy esemenyeit elemezgeted az is atme7 fel-poltopicba de ez a kifejezetten sardobalos fajta nem kell -
e-biza
őstag
Szeretném megkérdezni a moderátorokat, hogy nyithatnék-e egy EP választásokkal kapcsolatos topicot (ahová bemásolnám azokat a cikkeket) vagy sem? Tudom már legszivesebben letiltanátok :)) de ez az utolso hogy ide irok -ezzel a témával. Elnézést minden kellemetlenségért amit okoztam a moderátoroknak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest