Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
e-biza
őstag
igazad van, söt abban is igaza van mindenkinek hogy ez egy hardveroldal, ami nagyon böki a szememet az hogy a politika topic, ami alá irnám én is, egy Orbán Viktort ''szidalmazo'' topic. Ezzel nem értek egyet, hogy egy ilyen legyen poltopic. Lehet jobb 5let lenne egy ''Politika 1'' topic nyitása, ahol mindenki beirhatja a maga véleményét. Esetleg ilyen? Csak moderátori engedéllyel nyitnám meg, mert mint emlitettem nem akarok összeveszni a -pártfüggetlen ;]- moderátokkal, s esetleg kitiltsanak a kedvenc forumomrol.
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
vannak a forumon nehanyan akik aktivan irogatnak ilyesmi topikokba, a tobbi szazakarhany aktiv felhasznalot - koztuk engem is - zavar. szerintem ne.
nem ide valo. meg ha a vilag nagy esemenyeit elemezgeted az is atme7 fel-poltopicba de ez a kifejezetten sardobalos fajta nem kell -
e-biza
őstag
Szeretném megkérdezni a moderátorokat, hogy nyithatnék-e egy EP választásokkal kapcsolatos topicot (ahová bemásolnám azokat a cikkeket) vagy sem? Tudom már legszivesebben letiltanátok :)) de ez az utolso hogy ide irok -ezzel a témával. Elnézést minden kellemetlenségért amit okoztam a moderátoroknak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Sorozatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest