Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
e-biza
őstag
igazad van, söt abban is igaza van mindenkinek hogy ez egy hardveroldal, ami nagyon böki a szememet az hogy a politika topic, ami alá irnám én is, egy Orbán Viktort ''szidalmazo'' topic. Ezzel nem értek egyet, hogy egy ilyen legyen poltopic. Lehet jobb 5let lenne egy ''Politika 1'' topic nyitása, ahol mindenki beirhatja a maga véleményét. Esetleg ilyen? Csak moderátori engedéllyel nyitnám meg, mert mint emlitettem nem akarok összeveszni a -pártfüggetlen ;]- moderátokkal, s esetleg kitiltsanak a kedvenc forumomrol.
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
vannak a forumon nehanyan akik aktivan irogatnak ilyesmi topikokba, a tobbi szazakarhany aktiv felhasznalot - koztuk engem is - zavar. szerintem ne.
nem ide valo. meg ha a vilag nagy esemenyeit elemezgeted az is atme7 fel-poltopicba de ez a kifejezetten sardobalos fajta nem kell -
e-biza
őstag
Szeretném megkérdezni a moderátorokat, hogy nyithatnék-e egy EP választásokkal kapcsolatos topicot (ahová bemásolnám azokat a cikkeket) vagy sem? Tudom már legszivesebben letiltanátok :)) de ez az utolso hogy ide irok -ezzel a témával. Elnézést minden kellemetlenségért amit okoztam a moderátoroknak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest