Hirdetés
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
e-biza
őstag
igazad van, söt abban is igaza van mindenkinek hogy ez egy hardveroldal, ami nagyon böki a szememet az hogy a politika topic, ami alá irnám én is, egy Orbán Viktort ''szidalmazo'' topic. Ezzel nem értek egyet, hogy egy ilyen legyen poltopic. Lehet jobb 5let lenne egy ''Politika 1'' topic nyitása, ahol mindenki beirhatja a maga véleményét. Esetleg ilyen? Csak moderátori engedéllyel nyitnám meg, mert mint emlitettem nem akarok összeveszni a -pártfüggetlen ;]- moderátokkal, s esetleg kitiltsanak a kedvenc forumomrol.
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
vannak a forumon nehanyan akik aktivan irogatnak ilyesmi topikokba, a tobbi szazakarhany aktiv felhasznalot - koztuk engem is - zavar. szerintem ne.
nem ide valo. meg ha a vilag nagy esemenyeit elemezgeted az is atme7 fel-poltopicba de ez a kifejezetten sardobalos fajta nem kell -
e-biza
őstag
Szeretném megkérdezni a moderátorokat, hogy nyithatnék-e egy EP választásokkal kapcsolatos topicot (ahová bemásolnám azokat a cikkeket) vagy sem? Tudom már legszivesebben letiltanátok :)) de ez az utolso hogy ide irok -ezzel a témával. Elnézést minden kellemetlenségért amit okoztam a moderátoroknak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest