Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
Kedves Damage!
Te _TÉNYLEG_ komolyan úgy gondolod, hogy aki BUNKÓ TAHÓ módon parkol, az úgy van rendjén, és a többi autós meg fogja be a pofáját és tűrje el? Szerinted ez így a helyes, sőt követendő?! Akit baleset ér egy szabálytalanul parkoló miatt, annak úgy kell, biztos ő volt a béna, meg ne üljön autóba?!?!
Komolyan mondom, hogy az agyam eldobom az ilyen hozzáállástól! -
User64476
őstag
válasz
Lord Myn #123 üzenetére
''A topichoz hozzászólva, szerintem nem az autót kellene bántani, azért mert
a gazdája 1 f*sz, ez SZVSZ gyávaság! Nekem is volt, hogy elgörbítették az
antennát, mert valszeg valakinek a szokott helyén álltam... Remélem, azóta
már az illető nem él.''
Akkor veszek egy gázsprét, megvárom mikor visszajön a gazdi, és lefújom. Mert én aztán bátor gyerek vagyok ám. Nem gondolod hogy ez túlzás? -
User64476
őstag
Erre megint azt tudom mondani, hogy ezzel az erővel, ''aki az időmet rabolja, azt megkéselem'', vagy ''aki miatt nem tudok úgy közlekedni, ahogy én akarok, az megjárja''. Ez még mindig ugyanaz a negatív felfogás... Ezzel azt fejezed ki, hogy csinálj te bármit is, nem számít, más nem tehet ellene, mert megjárja.
Ha elszállíttatom rendőrrel a kocsid, ők jogonak vélik és elviszik, én meg a helyszínen maradok, és közlöm veled hogy sajnos rossz helyen álltál én meg bejelentettem és elszállítattam a verdát, akkor gondolom minimum agyonversz... -
Norton
csendes tag
Bocsánat de ez a fórum kizárólag a parkoló a szabálytalanul, vagy idegesítően autósok kedvéért jött létre, maradjunk is ennél.
-
User64476
őstag
Kedves Fórumlakók!
Nagyon köszönöm, hogy vannak köztetek olyanok, akik nem egyből a saját sz@ros kis autójukra asszociálnak, és kézletöréssel, miegymással fenyegetőznek. Véleményem szerint, és a kialakult vita alapján úgy érzem, egyetértünk abban, hogy _mindenkit_ zavar az, ha (és ez nagyon fontos) MÁS szabálytalanul közlekedik/parkol. Sajnos egyesek nem voltak képesek magukra is kiterjeszteni ezt, a másé zavar, de nekem lehet. Ők azok, akik miatt a ''rendes'', szabályosan közlekedő foghatja sokszor a fejét. Aki nem tud szabályosan leparkolni, az _ott_, ahol nem tud, ne parkoljon le. Legyen az kispolszki vagy nyerges vontató. Aki pedig mégis megteszi, azt érje retorzió, és ez NE kerüljön egy fillérjébe sem, _kizárólag_ időbe/fáradtságba.
Én matricázni fogok, a vezető oldali ablakra, az ajtózáró gombho közel (ha nem tudja levakarni a helyszínen, ne okozzon balesetet, hogy nem lát ki). Aki értelmét érzi a bunkó autósok ily módon való figyelmeztetésének, az kérem jelezze, és talán még részleteket is megbeszélhetünk. -
Damage
senior tag
válasz
launcser #143 üzenetére
Igen, valóban ki kell ilyenkor kerülnöd. Ami jobb esetben 10 lépésedbe kellene hogy kerüljön, az a táv most 16 lépésedbe fog kerülni. És akkor máris jogod van hozzá, hogy mások magántulajdonához hozzányúlj, ezzel esetlegesen balesetet idézz elő? Sok olyan ember van, akinek fel sem tűnik, ha félig le van eresztve a kerekekük. Ezek azok az emberek, akik nem sokat vezetnek (ezért sem tűnik fel, hogy laposabb a gumi) és akik egy esetleges veszélyhelyzetben meg fogják szívni a lapos gumik miatt, mivel nem mindegy, hogy 2 vagy 1 bar nyomás van a gumijukban. Ez igen jelentősen megváltoztatja az autó menettulajdonságait. Mostantól, ha egy gyalogos megpróbál tilosban átkelni előttem, álljak meg és verjem telibe az arcát a kerékkulccsal, mert nekem van igazam? Ez nem önbíráskodás? Vannak hivatalos szervek, akiknek az a dolguk, hogy az ilyen autósokat megbüntessék, esetleg elszállítsák a tilosban parkoló autóját. Nem kell senkinek semmit kezdeményezni.
A szórólap még rendben, még a matricás ötlet is tetszett (szigorúan csak a szélvédőre, hogy ne tegyen kárt a fényezésben). Azt kaparhatja 10 percig. A többi ötletet egy kicsit túlzásnak találom, ha az én autómról lenne szó, én is átmennék önfejűbe, és nem köszönném meg az illetőnek, amit az autómmal tett!
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
És akkro leengeded a kamion kerekét? Nah ide figyelj! nem vagyok kamionsofőr, nincs is rá jogsim, személyautóval járok, de pont egy fuvarozócégnél dolgozom. Tisztában vagy vele, hogy lehet megállni egy ekkora járművel, hogy mekkora hely kell neki? Esetleg, ha túl megy az adott célponttól, tudod, hogy mekkora hely kell ahhoz, hogy egy nyergesvontató megforduljon? Van nekik elég bajuk, hogy a személyautóktól nem férnek el normálisan, sok esetben elég szemét módon bánnak velük, nem csodálom, ha néha agresszívak. neked pl megfordul a fejedben, ha egy nyergesvontató ki akar kanyarodni jobbra, akkor igénybe kell vennie a szembejövősávot is, különben nem fér ki. A nagy tengelytávolság miatt csak nagy ívben tud kanyarodni. És még sorolhatnám. Amikor meglátsz így parkolni egy kamiont, ahogy te is mondod, nem azért állt oda, hogy bosszantsa az embereket. Elhiheted, hogy nagyobb vezetői tapasztalattal bírnak, mint amit te egész életedben magadévá tudhatsz. Oka van, ha oda áll. (legtöbbször az az ok, hogy nemtud máshol megállni). Aki meg ilyen esetben nem tud kikanyarodni az adott zavaró tényezőtől (jelen esetben kamion), az ne üljön autóba, mert mások életét is veszélyezteti. Érdekes, hogy mások könnyen ki tudnak jönni csak 1-2 ember puffog. Ezek az önjelölt ''szívassuk meg a többieket, eresszük le a kereküket'' önjelölt kis megmozdulásokat undorítónak találom és reménykedem benne, ha valamelyikőtök ilyennel próbálkozik előbb-utóbb beleszalad 1-2 pofonba...
Nem tetszik, hogy hova állt meg? Várd meg a gazdáját és verd pofán, vagy mit érdekel, de ha az a munkaeszköze, akkor ne próbáld evenni tőle a munkáját. A másik: egy ilyen kamion 30 tonna is lehet megpakolva, a felni és a gumi nem annyiba kerül, mint a személyautón, hanem a többszöröse. És a további büntetések, mivel nem tudja a megbízónak idejében elvinni a cuccot.
''Aból meg jön a karambol. És abba nem a kamion sofőrje hal meg...''
Ne vezessen autót, aki ilyen helyzetből karambolt okoz! Ennyi! -
Zoltán
őstag
Szerintem Baskirianak igaza van. Ha a rendörség nem tesz semmit a szabálytalanul parkolók ellen, akkor helye van az ilyen civil kezdeményezéseknek. Arrol nem is beszélve, hogy nem véletlenül vannak azok a szabályok. Sok ember élete múlhat azon, hogy valaki betartja-e a kreszt vagy sem. Pl.: kamion áll fél méterre a kereszteződéstől. Akkor fix, hogy senki sem lát semmit. Aból meg jön a karambol. És abba nem a kamion sofőrje hal meg...
-
Damage
senior tag
válasz
PapaMaci #135 üzenetére
''Büntettek már meg az alatt az idö alatt, amig elmentél megkeresni a legközelebbi orát?''
Nem büntethetnek meg, ha elmész a parkoló óráig, pénzt váltani. Megálltam fizetős helyen, nem volt apróm, elmentem váltani. Miutn visszaértem a parkolójeggyel (kb 5 perc), ott állt a ''mikuláscsomag'' a szélvédőmön. Van rajta egy fax szám. A parkolójeggyel együtt elfaxoltam a büntetést (és egy kísérő szöveget hogy pénzváltás közben büntettek meg) az adott számra és nem büntettek meg.
Az autórongálókról (letöröm a tükröt, megkarcolom a fényezést, kromofágot rá, leeresztem a kereket stb). Amennyiben meglátok az autómnál babrálni valakit, biztos tetlegesség lenne belőle. Nem nagyon hatna meg, hogy azért akarja leereszteni a kerekem, mert tilosban parkolok vagy azért akarja összekarcolni a fényezést, mert bevágtam elé a kanyarodósávból. Baja van a vezetési stílusommal? Akkor nekem szóljon (próbáljon pofán vágni, ha tud), vagy tegyen amit akar, csak az autómat hagyja ki ebből. Akit zavar, hogy bevágnak elé, az ne engedje meg, hogy bevágjanak elé. Ennyi. Az is lehet, hogy az adott ''agresszív vezető'' azért vezet úgy, mert rohadtul siet, esetleg az autó a munkaeszköze, és kicsit elege van a sok láma ''vasárnapi vezetőből''. Tisztában vagyok a szabályokkal, másokat nem veszélyeztetek az előzgetéseimmel (nem szoktak rám dudálni). Sajno Mo-on vmi undorító a közlekedési morál és ez sok mindennek köszönhető. Az iszonyú dugóknak, a sietésnek (időhiány), a vasárnapi vezetőknek (akik nem biztosak magukban), sokkal veszélyesebbek, mint az agresszív vezetők, a rossz minőségű utaknak. Szerintem ez mind kihat az autósok lelkiállapotára, amitől agresszívebbek, idegesebbek lesznek. Ezen nem fogunk tudni változtatni.
Aki nem tud kikanyarodni egy szabálytalanul parkoló autótól, inkább menjen BKV-val, és akkor biztos nem törik össze senki autója. Ezzel inkább ő veszélyeztet másokat.
Engem ezek a dolgok idegesítenek:
Amikor úgy előz ki egy sort valaki, hogy ezzel a szembőljövő forgalmat veszélyezteti.
Amikor úgy vág be a kanyarodósávból, hogy ezzel veszélyezteti az embert. (én ilyenkor sem engedem be, ugyanis a helyezetből adódóan sok autós áll mögöttem, akik látják, hogy szabályosan mentem előre és a másik autós rántotta rám a kormányt). A helyzetből adódóan oldalról ütközne a két autó, komolyabb bajom nem esne, a másik autósnak nagy valószínűséggel bevonnák a jogsiját, nekem megéri. Amikor látják, hogy nem engedem be őket, már egyből nem mernek erőszakoskodni, féltik az autójukat és tisztában vannak vele, ha összeütközünk, ők lesznek a felelősek.
Amikor látom valakin, hogy fél, nem magabiztos. Szerintem ezek az emberek a legveszélyesebbek. Elsőbbségük van, és látom rajtuk, hogy azon gondolkoznak (most menjek, vagy megálljak), ezzel félrevezethetik a merőlegesen érkező autósokat, a forgalmat akadályozzák stb. Megy a bizonytalan autós egy kamion mögött az autópályán, kiteszi balra az indexet, hogy megelőzi. A másik autós még aránylag messze van a kamiontól (300 méter). A bizonytalan autós ilyenkor lazán kimehetne a belső sávba, hogy megelőzze a kamiont, de nem. Ő nem biztos magában, nekiáll gondolkozni, hogy kimenjen-e vagy sem. Aztán az utolsó pillanatban úgy dönt, hogy kivág, addigra a másik autós már csak 50 méterre van, a sebesség különbség 40-50km/h. Na erre mit mondjak? És még kismillió példát tudok mondani, hihetetlen milyen autósokkal vagyunk körülvéve, de ez már nagyon OFFolásba kezd átmenni.
Mellesleg kb. 300ezer km-t vezettem le idáig, 1-2 kisebb koccanásos balesetem volt (azok sem az én hibámból). És több tucat balesetet úsztam meg, amik ha bekövetkeznek, nem én lettem vola a hibás. -
Norton
csendes tag
Nem az anyázás marad hanem a figyelmetlenség!! Továbbra is azt mondom hogy ha én tudok menni két kört amíg rendes helyet találok esetleg még sétálok is akkor más is tudja. CSAK FIGYELMETLENSÉG és az hogy nekem jó más pedig le van szarva.
-
Norton
csendes tag
Üdvözlet mindenki.
Bocsássatok meg nekem, de annyival bővíteném a törekvéseteket ill. mostmár törekvésünket hogy ne csak a szabálytalanul parkoló ''kedves'' autóstársainkat tanítsuk. Hanem mindazokat akik mindenféle gondolkodás nélkül csak bocsánat de lebas**ák az autójukat. Annyira sokat látni. hogy úgy érzem a kultúrált parkolás eléréséhez MUSZÁJ'!. Kultúrált közlekedéshez hozzátartozik a kultúrált parkolás is. Nemrég Cora parkoló úgy mellém ált hogy nem tudtam beszálni, mersze mellette nem is parkolt senki, de ha parkolt volna is. Az volt a lényeg hogy Ő kényelmesen tudjon kiszálni. Vagy csak pont a két kerék közé veszi a vonalat esetleg ferdén két helyre. Attila úton ahol amúgy kevés a hely szálka helyett, párhuzamosan az úttal, két helyre pont középre. Ez sajna nagyon általános. Ha valaki rosszabb helyen csinálja pl. Kollégium parkoló Petőfi híd, könnyen előfordul, hogy a tükre nem lesz a helyén mire visszaér. Ez persze már nem elfogatható. Nem a női nem bántása képpen, ezúton is bocsánat, de a figyelmetlenül parkolók 90% nő, vagy urambocsá' öregasszony ***NAGYON VESZÉLYES***. NEm is lenne baj mert ez nem szégyen, hanem egyszerűen nincsen hozzá érzékük, mint ahogy nekem pl. rendrakáshoz vagy főzéshez, és páromból okulva ő ezt nem érti meg miért hagyok kuplerájt. Ettől fügetlenül egy pici odafigyeléssel meg lehetne oldani. Nemrég azon tanácskoztam barátommal, hogy mire gondolhat aki kreténül parkol?! Majd rájöttünk hogy semmire sem, az ilyen embert nem érdekli semmi, nem foglakozik a külvilággal, embertársaival, lényeg hogy neki van helye, nem érdekli hogy esetlegesen másnak is lehetne. Köszöm, hogy elolvastad, esetleg válaszolsz... -
gabe_
őstag
Hi!
Hmm. Kicsit meg kéne vizsgálni a kérdést az autósok szemszögéből is... ( Jó, elismerem vannak bunkó autósok, sőt, talán túl sokan is, de azért nem mindegyik a saját hibájából parok oda, ahova tud. ) Azért meg hogy a járdára úgy áll fel, hogy nem lehet elférni mellette, még nem kell leereszteni a kerekét, vagy egyéb kárt okozni az autójában. Persze tudom, hogy az qrva idegesítő oldalazva elevickélni mellette hogy közben a kocsiról a retket letörölje a ruhánk, meg hogy egy kiló vakolat a hátunkon marad, de ez még tényleg nem ok arra, hogy kárt okozzunk bárkinek is. Pláne ha a sofőr verzióját nem hallottuk. Lehet, hogy azért állt úgy mert még nincs elég gyakorlata a parkolásban, vagy éppen pont a minimálból fönntartott kis autóját félti, nehogy a szűk utcán elvigye valami barom a seggét.
De ha valami bunkó f@sz, aki nagyképűségból direkt parkol úgy ahogy, az meg úgyis leordítja a hajad.
szóval marad az anyázás, merthát magyarok vagyunk. -
PapaMaci
őstag
Zavar ha szabálytzalanul parkolnak, zavar, ha ránkfordulnak a ''mackosajtnál'', ha kielöznek amikor iránytjelzel arra és még sorolhatnám...
A Vágo féle orságos KRESZ vizsga bizonyiték volt arra, hogy az emberek NEM ismerik a szabályokat. Nekem egy év alatt háromszor törték össze az automat, ugy hogy nem én voltam a hibás, sött amikor láttam, hogy baj lesz nyomtam a lassitopedált, és tekertem a kanyarodogombot. Baj lett, az emberem azt sem tudta miért, és még emgem akart okolni, miért nem figyeltem (pedig megdöbbenéssel figyeltem...) és még el akarta velem hitetni, hogy én voltam a hibás. Nem mondom, hogy KRESZ guru vagyok, de valamire még emlékszem.
Szerintem sok ember nem tudja, hogy hogy lehet megállni egy utkeresztezödésben, vagy buszmegállo előtt -után, vagy a kijelölt gyalogátkelőknél.
Véleményem szerint a KRESZ tudás elévül, és ha balesetmentesen akarunk vezetni (persze figyelmetlenségek is vannak), akkor mindenki forgassa azt a tankönyvet. Ha nem tesszük akkor vizsgázzunk évente, vagy két évente, de a szabályokat tudni kell! (Már csak azért is, ha összetörnek, tudd a jogaid, és ne hidd el, hogy Te voltál a hibás!) -
ez tuti fakerék
de nem lenne rossz. szinte csak járdán közlekednék vele, mert ugye az úton már sok az autó. alig lehet elférni tőlük
néha még a lépcsőházakba is benéznék. na meg persze a riasztó is szólna egész nap. több fajtát szereltetnék bele, hogy hagy legyen választék is a zenebonából. olykor-olykor egyszerre akpcsolnám be őketpláne alvó emberek ablaka alatt.
-
Mazka05
őstag
EZT Nézd : Bővebben: link
Suzuki a mi autonk -
Lord Myn
senior tag
Én a hasonló helyzetet úgy oldottam meg, hogy mikor a kanyarodósávban
bevágott elém 1 nagy autó, benne 1 még nagyobb fazonnal, pont a lámpa
alá állt, így nem látta, a tükörből engem figyelt mikor indulok. Gondoltam, jól
van, és egyesbe pakoltam és kicsit megindultam az autó orrával, mintha váltott
volna a lámpa, erre a hülye kilőtt mint 1 barom be a kereszteződésbe az autók
közé, úgy dudálták meg anyázták a hülyét, aki átment a csont piroson!
Mögöttem 1 taxiban ült 1 öreg, a tükörből láttam, hogy folyik a könnye a
röhögéstől...
A topichoz hozzászólva, szerintem nem az autót kellene bántani, azért mert
a gazdája 1 f*sz, ez SZVSZ gyávaság! Nekem is volt, hogy elgörbítették az
antennát, mert valszeg valakinek a szokott helyén álltam... Remélem, azóta
már az illető nem él. -
válasz
User64476 #118 üzenetére
''...Egyébként az eset amit leírsz, az _majdnem_ pont az a tapló viselkedésforma, amit szeretnék, ha eltűnne. Ne állj oda, állj máshova. Ahol van rendes hely. Ha 100m, akkor 100. Ha 200, akkor bírj annyit menni. Te még abból a szempontból legalább kicsit jobban intézted, hogy odabagóztál arra, aki ki akar állni, mindenesetre a kis produkcióddal az ő idejét raboltad....''
nem akarok veled összeveszni, de ha valaki megprobál kár tenni aban amiért megdolgoztam azt biztos, hogy nagyon megjárja. ez olyan farkas törvényszerűség
egyébként tényleg nem találtam a közelben helyet. ráadásul egy lézer noymit, és egy faxot kellett becipelnem a boltba.
a másik, ami szerintem nem tul szép megoldás, a vészvillogó használata.
ezt mondjuk én is utálom, de ha nincs más.. -
gesuz
senior tag
Pesten a parkolás marha gáz, úgyhogy remélem a kocsi kerekét nem eresztitek le
Abban igazat adok, hogy:
''(meg akik pl. fényes nappal, 5 km látótávolságnál ködlámpával mennek stb,)'' nagy tahóság, de nem tudom zsebre rakni a kocsit, nem lehet normálisan parkolni. -
User64476
őstag
Egyszer odaállnál a kocsim mögé, és nem tudnék kiállni miattad, garantáltan azonnal kinyomnám mindkét szemed.
Vagy:
Remélem azonnal kibelez valaki ha egyszer odaállsz egy kocsi mögé, és nem tud kiállni miattad...
Érzed milyen kultúrált felfogás?
Egyébként az eset amit leírsz, az _majdnem_ pont az a tapló viselkedésforma, amit szeretnék, ha eltűnne. Ne állj oda, állj máshova. Ahol van rendes hely. Ha 100m, akkor 100. Ha 200, akkor bírj annyit menni. Te még abból a szempontból legalább kicsit jobban intézted, hogy odabagóztál arra, aki ki akar állni, mindenesetre a kis produkcióddal az ő idejét raboltad. -
Mazka05
őstag
Ez a baj hogy egyre ilyen kevesebb ember...
Nekem most tiszta izonláz a lában és alig birok menni de a spanomnak ajádékot kellet vennem! OKé elmentem megvettem és jövök az 1-es villemoshoz átjövök a zöldlámpn (gyalog) és még zöld a lámpa egy bunko hülye autos elkezd dudálni mint az állat ös üvöltözni leszartam... rohyagyon meg de régen egy ilyet össze veretem..
Hogy ha nekem pofázik akkor áljon az orom elé és ott mondja!! az ilyeneknek olyat lebasznék... -
gergod
tag
Ooopsz ezer bocsánat az explicit szövegért, sajnos most vettem észre, nem tudom mod-olni. Légyszi valaki cserélje 4 *-ra! Köszi
-
remélem egyszer jol meg is vernek ezért
de tényleg.
ha az én kocsimmal mernéd megcsinálni , garantáltan fogpótlásra kéne menned.
az a baj, hogy nem igazán lehet parkolni mostanában, csak egymás hegyén hátán.
pl multokr / telefon /szervizben voltam, és nem volt hely. erre leparkoltam a parkolo kocsi mögöt az ut szélén.
miközben vártama telefonra néha néha ki ki kukkantottam a boltból, hogy hátha arrébb kell majd állnom.
aztán egyszercsak megláttam egy tulajt, aki miattam nem tudott kiállni. rohantam mint a villám, odébb gurulni. persze az a rohadt kompjuter pont akkor szarakodott és nem hagyta a motort bepöccenni, végül kézzel toltam arrébb a kocsit.
ami viszont meglepett, hogy a másik auto gazdája mindvégig türelmesen várt énrám. nem szolt, hogy valakai!!!, és nem nyomta a dudát ész nélkül. én arrébb álltam, ő pedig szép öregesen elgurult.
szerintem már megszokta
vagy órabérben sofőrködik
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Asszem nézne egy ilyet
-
Mazka05
őstag
Szerezek 20Kg és kalapácsot?
vagy Bass-ból ütöt ?
-
gergod
tag
Én ugy hallottam, hogy nyers kelt tésztát kell rákenni, miután odaszáradt már kaparhatja
A **** alakokból meg az utakon nekem is elegem van!!!
Mondjuk a nagy benga merdzsókra meg bmwkre kevésbé vagyok allergiás, mert abból kevesebb van mint köcsög suzukisból - akinek nem inge.... -
User64476
őstag
Kedves jojojo és intelfan. A mi ablakunk alatt is számtalanszor áll olyan autó, amely beriaszt, riaszt 5 percig, elhallgat kb. fél, esetleg 1 percre, majd folytatja. Én nem ismerem a gazdáját, nem ismerem a riasztó típusát, sem a beszerelőműhelyt, de még a riasztóra vonatkozó rendelekezéseket sem. Egyszerűen _tény_ hogy egész éjjel (30mp-1p megszakításokkal) tud üvölteni a riasztó. A krapek meg nem kapcsolja ki, ki tudja, miért.
Amikor ez már (nyáron, nyitott ablak) többször megismétlődött, fater egyik éjjel lement, és szépen befeküdt a kocsi alá. Valószínűleg házibarkács riasztó lehetett, ugyanis egy oldalcsípővel szépen el lehetett csippenteni a hangszórójának a kábelét. Ezt fater meg is tette, nyugalmunk volt kb. 1 hétig. Ezekután a gazdi visszakötötte, és megint jött a vonyítás. Fater levitt egy flakon purhabot, és telefújta a hangszórót. Azóta a kocsi sokszor még mindig itt parkol, de érdekes módon a riasztó megjavult.
Ez egy megtörtént eset, mindenféle általánosítást, ''vetítést'' nélkülöz. -
User64476
őstag
1. Ki akar tükröt letörni? Nem akarom én bebizonyítani, hogy én vagyok a nagyobb paraszt
2. Ki tartja magát annak? Nem azzal indítottam a topicot, hogy ''Én a nagy igazságosztó!''. Nem is ez a téma. Egy civil kezdeményezést szeretnék összehozni, hogy talán mindannyiunkak picit jobb legyen.
3. Ezt nem értem.
4. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest