Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
Egyszer odaállnál a kocsim mögé, és nem tudnék kiállni miattad, garantáltan azonnal kinyomnám mindkét szemed.
Vagy:
Remélem azonnal kibelez valaki ha egyszer odaállsz egy kocsi mögé, és nem tud kiállni miattad...
Érzed milyen kultúrált felfogás?
Egyébként az eset amit leírsz, az _majdnem_ pont az a tapló viselkedésforma, amit szeretnék, ha eltűnne. Ne állj oda, állj máshova. Ahol van rendes hely. Ha 100m, akkor 100. Ha 200, akkor bírj annyit menni. Te még abból a szempontból legalább kicsit jobban intézted, hogy odabagóztál arra, aki ki akar állni, mindenesetre a kis produkcióddal az ő idejét raboltad. -
Mazka05
őstag
Ez a baj hogy egyre ilyen kevesebb ember...
Nekem most tiszta izonláz a lában és alig birok menni de a spanomnak ajádékot kellet vennem! OKé elmentem megvettem és jövök az 1-es villemoshoz átjövök a zöldlámpn (gyalog) és még zöld a lámpa egy bunko hülye autos elkezd dudálni mint az állat ös üvöltözni leszartam... rohyagyon meg de régen egy ilyet össze veretem..
Hogy ha nekem pofázik akkor áljon az orom elé és ott mondja!! az ilyeneknek olyat lebasznék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest