Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp91
aktív tag
-
Ciccuka
veterán
Nekem X3 NFC is vannak, annak a kijelzője enyhén bíboros az X6-nak meg inkább zöldeskés. Többen írták, hogy megfájdult a szemük ettől az új kijelzőtől.
Nekem mindenesetre az X3 kijelzője tetszik jobban ilyen szempontból, lehet ezt már nagyon megszoktam azért.
Az értesítő Led beállítási lehetőséget meg se találtam eddig.
Az X3 évekig stabil telefon volt. Ez, hogy milyen lesz az majd kiderül, de könnyen lehet cserélem 1-2 év múlva (ha lesz valami BB vétel), mert eddig nem hatott meg annyira.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
ktommy91
addikt
Hát hogyne. Egyenesen 12 GB lesz a szabad RAM... ha kikapcsolja a telefont.
Nem mondom hogy jó, mert pont ugyanolyan(xar), mint MIUI alatt, hogy néha meghülyül és nem jönnek az értesítések. Viszont össze tudom vetni a céges Samu A54-gyel. A13 alatt mindent is kikapcsoltam és álomszerűen jöttek az outlook értesítések. Jött az A14 frissítés és ha fejre állok, akkor is késnek.
Btwm, ha meg még több xar ébreszgethetné a procit, akkor meg az üzemidő miatt menne a rinya.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
heidricha
őstag
van mobilnet.
A kisegítő lehetőségeket (wifi, bt) a helymeghatározásban próbáltam ki/bekapcsolni, de nem változott semmi. Nyomvonalhoz nincs értelme a tényleges GPS helyen kívül mást használni, a warmstart annyira gyors, hogy értelme sincs mondjuk az első rendes pozíció érkezéséig használni
Kézben tartva, vagy autóban rendben van - főleg ha nincs mihez hasonlítani - de zsebben használhatatlan track-et ad. Valahogy úgy jött ki a lépés, hogy amióta napi szinten húzom a track-et, végig Samum volt (A5-2017, S9, A53), ezekkel sosem volt ilyen gond, így sosem kellett SNR-t számolgatni
"bikecitizens" az app, majd megpróbálom másikkal is, de kétlem, hogy ezen múlna bármi.
-
ddsteel
aktív tag
Igen, nekem 6os van és az már tud. Asszem figyelni kell, mert van belőle NFCs és nem NFCs is. Addig volt nagyon fontos nekem ez a funkció, amíg a MAgnetBankos kártyát nem lehetett közvetlenül Google Pay-be rakni, addig Curve kártya mögé raktam a magnetet és a Curve-t a Band-re. Most már tudja a Pay a Magnetet is kezelni és mivel az X6 Pro s NFC-s, már nem használom ezt a funkciót. Azóta már van a Bandből 8as is, de amíg szépen megy a 6os is, nem is cserélek.
@GoodSpeed: Hát igen, nyilván sokkal többet tud, meg nagyobb kijelző stb, de én utálnám ennyire gyakran azt is töltögetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest