- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
ktommy91 #2424 üzenetére
Nem okoskodásnak szántam, csak annyit jegyeztem meg, hogy az X6 Pro-s subreddit alapján ezt jópáran megkapták ott... már tegnap is! Én még nem (pedig megnéztem pár régóval is).
-
negyven2
veterán
válasz
ktommy91 #2107 üzenetére
És ahogyan utánanéztem, mind a kettőt a CSOT (TCL) gyártja.
Viszont elvileg éríntőpanelből 3 fajtát használnak. A burkolt kérdés, az volt (én legalábbis arra válaszoltam), hogy maga a teljes panel az vajon itt is két gyártótól jön-e (Tianma vagy CSOT), és arra ez a hivatalos álláspont. Az F6-nál tudni, hogy van amit CSOT-al, van ami amit Tianma-val szerelnek. -
-
GoodSpeed
addikt
válasz
ktommy91 #1734 üzenetére
A töltési hatásfoknál 1-3W eltérés szokott lenni.
Samsug Galaxy A54-hez ilyen kábelt használok (a gyári meg a Power Bank mellett van útra elkészítve): Toocki Type C to Type C Cable 100W PD Fast Charging Charger - - LOGOUT.hu Akármi bejegyzés
POCO X6 PRO 5G-hez meg ilyet fogok rendelni, 2m hosszút még ma:
Toocki Type C to Type C Cable 100W PD Fast Charging Charger - - LOGOUT.hu Akármi bejegyzés
100W felettit nem látok (ugye jövőtállóság szempontjából lenne ez érdekes), viszont a Toocki kábelek nagyon jók!
Eddig azért vártam, vele, mert néztem nem e lesz 120 vagy 140W-os -
negyven2
veterán
válasz
ktommy91 #1659 üzenetére
Az X5 Pro az hivatalosan is elérhető volt itthonról (még most is vehető pl. az Euronics-ban). A korábbi Poco X# Pro készülékek esetén nem tudom, mert mér nem igazán lehet rálátni erre. Az meg, hogy az X6 Pro miért csak szürkeimportból volt elérhető az passz. Vagyis igazából az a helyes válasz, hogy nem tudni, hogy most lesz-e vagy nem. A Xiaomi majd eldönti ezt.
-
ginola
addikt
válasz
ktommy91 #1514 üzenetére
Köszönöm.
X6 pro esetén a xiaomi.eu rom milyen lehet?
A fent említett kernel esetén érezhető-e a különböző módok közötti akkuidő növekedés, mármint a kijelző felbontás esetén? Furcsa, hogy nincs szinkronizálás csempe már az új hyperos viszont a régebbi romoknál volt ilyen ... Ezt jó lenne valahogy visszarakni. -
ddsteel
aktív tag
válasz
ktommy91 #1510 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy hagyom. Most már egy rakat biztonsági cucc fut a telón, gáz, ha mókolás miatt nem tudnám használni. Sok kettős azonosítás, banki programok, revolut, DÁP stb... Miért nem tudja az AOD alapdolgot (ha már Always a neve, ugye), megkapni minden teló.... grrrr.
-
-
negyven2
veterán
válasz
ktommy91 #1411 üzenetére
Nem egészen erről van szó, hanem, hogy az EU-ba szánt Apple USB-C/Jack átalakítóknak a kimeneti feszültéségét 0.5Vrms-ben korlátozták le az EU-ban lévő szabályok miatt. Az USA kiadásban ez 1Vrms. Ez egy hardveres korlát, amit nem igazán lehet feloldani.
Vagyis ennél ez nem Android függő (bár ugye ott is ha EU-s régión van a készülék, akkor le van korlátozva a maximális hangerő), mert más USB-C audio kimenetnél is fennáll ez a korlátozás. -
negyven2
veterán
válasz
ktommy91 #1250 üzenetére
Ez a Global ROM megjelenése, és igaz, hogy ott is írják, hogy ez a tervezett, de ugyan ezt írták a Kinai belpiacos megjelenésekre is (Xiaomi 15 indulásakor). Ott is azt írták, hogy többek között a K70E is a novemberi excepted megjelenésben van a HyperOS2/Android 15.
HyperOS 2 Release Schedule: Here’s When Your Device Will Get the Upgrade - GizmochinaCsak furcsáltam, hogy még csak most teszik hivatalossá a beta-t, miközben mind a kínai K70E-re október végén, mind a nemzetközi X6 Pro-ra azt írták pár napja, hogy előreláthatólag novemberben lesz a megjelenés.
btw, amúgy a novemberre tervezett Kínai HyperOS2 megjelenések között pár már meg is jött: Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 14 Pro/Ti/Xiaomi 14 Pro Ti Satellite, Xiaomi 14, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4... -
ktommy91
addikt
válasz
ktommy91 #1107 üzenetére
Mondjuk marha érdekes, hogy Magyarországot kizárják egy csomó alis akcióból. Nem tudom, hogy csak nem figyeltem eddig, vagy ez újdonság. Még jó, hogy a mailbox.de 13.29-ért továbbítja a csomagot. Mondjuk pont nem fogom kifizetni, mert nem éri meg eladni az x6 pro-t és venni egy venni egy f6-ot.(kb 20000 bukó) Ha viszont most vennék telót, akkor talán megérné a különbséget.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
ktommy91 #977 üzenetére
Ehh a GSMarenat rendszeresen nézem, de ez, hogy K70E-re rákeressek nem jutott eszembe, mert abban q hitben voltam, hogy ugyanaz, hát abban 10%-kal nagyobb az akkumulátor, illetve 90W-tal képes tölteni (ennél az F6-nál meginogtam, de eddig 33W volt a leggyorsabb töltőm, a mostani 25-nél meg 2.5x-nél is gyorsabb a 67W-os tempó).
Viszont az NFC az nem lenne baj, mert bár mostanában a Samsung Galaxy Watch6-tal fizetek, de azért az NFC mentes élet 13 éve volt kb..
Luck:
Na igen, biztosan megvan az okuk rá, csak az nem publikus.
Olyan mint Hajdúszoboszlón a fürdőnegyed jelentős részén nincs Telekom miközben 2020-ban optikázott, és apartman apartman hátán, tehát meg is térülne a befektetés, mert burzsuj körzet. -
heidricha
őstag
válasz
ktommy91 #847 üzenetére
Igen. Valóban olyan, mintha csak a hozzávetőleges adatot kapná meg, de ha így is van, nem ez az oka.
Mai info: A GPS vétel hihetetlenül gyenge. Autó ablakban még teljesen jó, akár előtérben van az app, akár nem. A vétel közepes már itt is, de ha már a tenyeremmel letakarom a telefont, jelentősen visszaesnek a jel-zaj arányok. Tartok tőle, hogy ez nem lesz jobb, a GPS antennán spróroltak, vagy az enyém hibás.
A Samu-t mellé tettem itt beltéren, tetőablak alatt, átlagos SNR23 felett, de rengeteg használható jel. A POCO-n átlag 20 körül, alig van értelmezhető vételi adat
Így jártam...
-
Fred23
nagyúr
válasz
ktommy91 #592 üzenetére
Ez a spórolós anyaghasználat nem hangzik jól, de úgy egyébként simán meg tudnék szokni egy full műanyag mobilt is, amennyiben annak a műanyagnak a minősége megüt egy szintet. Azt hiszem, élőben kéne megfogdosnom az X6 Pro-t; ezt majd megoldom, és azért köszi a választ.
Nálam eddig a legjobb minőségérzetet a Nokia 8 Sirocco adta, az üvegszendvics volt rozsdamentes acél vázzal. Tok nélkül használtam 3 éven át, és tucatnyi esés után ment csak tönkre a kijelzője. Rá is léptem párszor még előtte, az nem viselte meg kicsit se.
-
Fred23
nagyúr
válasz
ktommy91 #587 üzenetére
F6 és X6 Pro közül én biztosan az utóbbit választanám, ugyanakkor pont ma fogdostam meg pár régebbi Poco-t, és az anyagminőségük valahogy nem tűnt meggyőzőnek. Nem tudom, az X6 Pro milyen jó ezen a téren, élőben még nem volt hozzá szerencsém. A Xiaomi 13T viszont már volt a kezemben, és az nem tűnt vállalhatatlanul gagyinak. Esetleg van itt olyan, akinek volt már szerencséje X6 Pro-hoz és 13T-hez is? Kíváncsi lennék a véleményére anyagminőség terén. Összhatás, összeszerelési minőség, anyaghasználat, érzés, tapintás, benyomások. Van olyan jó ilyen téren az X6 Pro, mint egy 13T?
-
fehérlófia01
újonc
válasz
ktommy91 #520 üzenetére
Köszi! Ez nagyon jól hangzik! 🤑
Sajnos nem ismerem a Dhgate-et. Megbízható? Úgy működik, mint pl. AliExpress? Ha európai raktárból jön az áru nem kell plusz vámot fizetni? Úgy látom, hogy nem lehet Paypal-al, csak bankkártyával. Rendeljek nyugodtan, megérkezik, ne parázzak?
Te/Ti rendeltetek már innen?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de ez nekem sok pénz, nem szeretném bukni -
EasyKnight
tag
válasz
ktommy91 #506 üzenetére
A tesztet már próbáltam, mielőtt írtam volna. Ha erre gondolsz.
Ahogy a képen látszik, van egy 5 feletti érték, ami konstans ennyi. Ha van a telefonon tok, ha nincs, ha van fólia, ha nincs.
Teljes mindegy, hogy hol és hogyan takarom le, vagy hol nem. Tartja ezt az értéket. -
EasyKnight
tag
válasz
ktommy91 #504 üzenetére
Nem akarok vitába szállni, főleg nem szétoffolni a topikot, de ezt a kijelentést te sem gondolatod komolyan. Ha minden felhasználónál ugyanúgy működnének a dolgok, akkor konkrét fogalmak nem léteznének, sőt, elég lenne egyetlen tesztelés is, egyetlen embernél, a többieknél ugyanúgy kellene működnie.
Btw... Ha a fülemmel akar képernyőkivágást készíteni, akkor vsz elég közel van hozzá a telefonom. -
desigo
senior tag
-
-
Petyka3
aktív tag
válasz
ktommy91 #464 üzenetére
"Lehet ilyennel szórakozni, de visszatérni EEA ROM-ra csak BL nyitás után lehetséges. Értelmesebb dolog nyitott bootloaderrel mókolni a telefont."
De miért akarnék rá visszatérni? Örültem, hogy lecseréltem.
Tudtommal, ha későbbi a biztonsági frissítés, akkor visszamehet rá az eredeti rom. Én inkább a bl nyitogatással nem szórakoznék, de hát kinek mi.. -
gombasm
aktív tag
válasz
ktommy91 #340 üzenetére
"Custom hyperos a legbölcsebb választás."
Megosztanád, hogy hogyan teszed fel a custom Hyper Os -t? Sokunkat érdekelne...
Kell hozzá a nyitott BL?
(Én még mindig a BL nyitással szívok, a Community (száradna le a keze, aki kitalálta!) most éppen a 04/28 -al szívat, eddig többször kifogyott a keretük, akkor javasolta, hogy próbáljam meg másnap, most éppen az "Account error" van soron. Biztosan elmúlik az error addig... . Szóval az egyetlen, ami nem tetszik, az a Hyper Os -el érkezett BL nyitási nehezítés.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest