- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Műszakis #3018 üzenetére
Az a biztonsági update is milyen már hogy havonta kell kiadni ??? Mit frissitenek egyáltalán??? Kérdezem , hogy két fő verzió között akkor olyan a rendszer mint a parmezán sajt?? Ergo felesleges az évenkénti fő verzió.
Amúgy sincs érdemi fejlesztés benne , sőt egyre zártabb lesz , használható funkciókat vesznek ki belőle.
-
nfsu17
veterán
válasz
Műszakis #2616 üzenetére
Pár gondolat az elmúlt napok margójára.
Köszi az icsekk tippet, nekem is eszembe volt, ha a simple sehogy sem fog működni, akkor rá kell majd néznem arra.
Egyelőre a sima simple app nem akar (vagyis nagyon nehezen) qr kódot olvasni, a classic verziója teljesen használható.
Majd lehet írok nekik, olvastam play-en, hogy más is írta, hogy nála is alig megy a qr kód.
Mi 9T-n amúgy a simple app-al is megy simán a qr kód, szóval annyira nem gáz az app, csak az más android, meg teló, így sok a változó körülmény, nem meglepő annyira, hogy egyik telón így működik, másikon úgy.
Legalább nem a teló rosszalkodik, már azt is megtudtuk.2. Köszönöm mihione kollégának a gcam letöltési lehetőséget, feltettem (6.8 konfiggal, mert nem tudtam mire való a többi
, de láttam van már újabb 7.1 is), kipróbáltam, kicsit még reszeltem a configban itt ott (pl kevesebb zajszűrés=több részlet=élesebb kép), és valami eszméletlen jó lett az eredmény, csak pislogtam. Hozza simán (így gyors tesztek alapján) a Mi 9T szintjét, ami nem rossz, mert csomó újabb teló eddig nem tudta ezt.
Persze majd többet tesztelve tudok stabilabb véleményt alkotni, de a tegnapi próbák ígéretesek voltak.
Igény esetén hozhatok tesztképeket is (mondjuk napsütésben azért...esetleg pár éjszakai...de éjszaka nem igazán szeretek kimenni)
3. Akku
Érdekelne pár adat, hogy akinek fent van az accubattery progi és már több töltés is volt vele azóta (több mérés kell neki a pontos(abb) méréshez), hogy hány %-on áll neki a kapacitás.
4. Töltés
Én bevallom, ki sem bontottam a töltőjét, egy korábbi teló 33W-os töltőjét használom....DE még ez is gyors.
45 perc alatt 70%-ot tölt bele, míg a gyári (gsmarena szerint) 47 perc alatt 0-100-ra tölti.
Na most az én tesztjeim szerint olyan 90-98%/órával tölt ez a 33W-os töltő.
A gyári meg 127%/órával tölt.
Ez így azt jelenti, hogy 30-40%-al gyorsabb "csak" a gyári.
Jól van ez így?Csak mert a gsmarena teszt szerint pl egy Note 12 Pro+ (5000-es aksi, 120W töltő) 23 perc alatt van meg, míg az F5 (5000/67W) 47 perc alatt.
Tehát közel 2x annyi watt, fele olyan hamar fel is tölt.Na mindegy, ez nem is olyan fontos, most kipróbálom majd egy 18W-os töltővel, este ráér azzal is tölteni.
Bár a Mi 9T-nél észrevettem, hogy az első 1-2 évben sokat esett az akku kapacitása (gyári töltővel), aztán gondoltam lassú töltővel fogom ezentúl tölteni, közel 1 évig csináltam is, de nem vettem észre nagy javulást, így megint visszatértem a gyári töltőhöz és simán töltöttem ahogy esett (5-100%, stb) és továbbra sincs semmi különbség, most már alig esik a kapacitása, stat szerint 1 év alatt olyan 2-3%-ot, szvsz semmit. Miközben új korában meg rendesen fogyott belőle a kapacitás.
Ez alapján tényleg érdemes lehet csak 80%-ig tölteni, mert a fölötte lévő rész hamar "elveszik", ha nem vigyázunk rá. -
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Műszakis #1896 üzenetére
Ezt a lezárt képernyő meg reklám mentes dolgot mással is meg tudod csinálni nem nagy durranás. Gépen firefoxot használok mindent is tudsz rajta alakítani kiegészítőkkel és reklám is nuku és az egyik legjobb a kevés jók közül,telefonon meg a legjobban bevált pedig sokat kipróbáltam a kiwi browser lezárt képernyős lejátszás is megy de én inkább revancedet használom mert fizessen elő a fene a youtubéra.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Műszakis #1835 üzenetére
Én hol a wifit,hol a mobilnetet kapcsolom attól függ hol vagyok "néha kéne ki is mindkettőt
"
Na most megnéztem melyik módnál mennyi időt ír
Azon agyalok nem e placebo nálam és tényleg nem sokkal jobb akkumulátorkímélő módban a telefon,lehet letesztelem mit bír ha az nem használom.Viszont bekapcsoltam próbából a kiegyensúlyozott módot és ott már jelezte a képernyő az értesítési hatás működését.Vajon tényleg ennyi idő különbség lehet a módok között mint a fentebbi kép jelzi? -
Pityu.
nagyúr
válasz
Műszakis #1759 üzenetére
Nem találtam rá még semmit sem,viszont találtam új idegesítő dolgot. Ha duplán koppintok a lezárt kijelzőre és megjelenik a zárképernyő a felső részt nem lehet lehúzni csak ha geloldom a képernyőt. Viszont ez azért idegesítő mert képernyő feloldás nélkül nem tudok semmit kapcsolgatni.
-
snakebait
senior tag
válasz
Műszakis #1759 üzenetére
Én még csak most akarok Poco f5 - öt venni, de annyi ilyen "újítást" (baromságot) raknak bele, vezetnek be főleg ezzel a hyper Os - el, hogy szinte elmegy a kedvem tőle. Azelőtt tényleg volt rendes AOD, rendes értesítés, sőt még led is. Most meg nem jeleníti meg sehol rendesen az értesítéseket ahogy olvasom panaszaitokat. Nem látszik az ébresztő ikon ha be van állítva... Mi lesz még, hova jut ez az egész? 😬😳😢
-
-
Pá
addikt
válasz
Műszakis #1523 üzenetére
Köszi, de az kicsit más, nem igénylem folyamatosan a visszajelzést. Ez nekem mindig ki van kapcsolva. De ezzel együtt régebb volt visszajelzés, ha a felüliről lehúzható menüben bekapcsoltam pl a néma módot, mindig rezdült egyet. Vagy ha ugyanott ki- majd újra bekapcsoltam a rezgést, akkor is.
Igazából tök mindegy, hogy csinálja-e csak először fura volt, hogy elmaradt, azt hittem valami gond van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest