- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasaf1
tag
Igazából szerintem whbear kolléga tudna ebben segíteni, én is csak netről tájékozódom. A kérdésedre a válasz, hogy 1 watton biztosan tökéletes minden az általad leírt igényekre, viszont a büntetést, és az ellenőrzését el sem tudom képzelni, hogyan zajlana... De biztosat tapasztalt rádiós kollégák tudnának mondani.
-
kasaf1
tag
Tudomásom szerint nem, 1-5 watt között lehet állítani, de a PMR engedélyezett csak 0,5 watt. Én is fentebb erre utaltam, hogy mi van, ha veszek 2-3 db ilyet, és használom 1 watton, amikor túrázunk, vagy nyaralunk? Annyi a különbség, hogy 1 watton nagyobb a hatótávolság (az 5 wattról nem is beszélve, elvileg 5 watton ezek a készülékek 30 km-t tudnak, nyílt terepen pedig 100-at is...)
Habár köztünk legyen szólva, nem tudom, hogy ezt hogyan tudná valaki ellenőrizni... mindenesetre, nekem van két darab "rendes" PMR rádióm (1 Midland, 1 Icom), használom azokat, nem erőltetem a hatótávot. Egyébként a linkelt készülékek nagyon piszkálják a fantáziám, mert nagyon jókat olvastam róluk, majd meglátjuk mit hoz a jövő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest