- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
Intruder2k5 #1000 üzenetére
Neked van az autón külső antenna? Kíváncsi lennék, hogy az ilyen külső megoldásoknál, hol viszik be az autóba a vezetéket házi barkács esetén. Az ajtónál a gumit nem rongálja?
-
Kicsirics77
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #1000 üzenetére
Na azok milyen teljesítménnyel nyomhatták már? A kérdés persze költői, de biztosan nem egy UV5R-el beszéltek.
Most hallgattam végig egy beszélgetést itt Szolnok mellett az egyik pmr csatornán,
A: - basszad oda neki a kimenőt,le kell szarni,ki van fizetve a villany.
B. - jóvan komám csak nem mondom,hogy mennyire állítom mert ha megint hallgatózik valaki akkor majd mondják hogy 50 wattal vagyok pmr-en.
A:- szard le,majd csak mi rádiózunk a többinek meg esélye sem lesz..Na kérem és ebből az egyik fél vizsgázott amatőr volt, kérdem én akkor,mit lehet elvárni attól aki nem akar vizsgázni,hogy tartsa be az 500mW korlátot.
költői volt a kérdés természetesen.Intruder2k5: 1000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest