- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beniii06 #1002 üzenetére
Nincs. Karácsony előtt vettem egy Uniden scannert, arra tettem egy Diamond HC100-as antennát, és jelenleg ezzel szoktam hallgatózni. Beteszem a kocsiban a mobiltartóba, és ott elvan...
-
Kicsirics77
Topikgazda
válasz
Beniii06 #1002 üzenetére
mágnestalpas antenna talp van rg-58 kábellel, eddig nem vettem észre,hogy megrongálta volna,sem a csomagtér ajtónál, sem pedig egyik ajtónál sem,mondjuk én ilyenkor gumiápolózom a szigeteléseket.
lehet befúrt is de ugye mint nálam is az nem opció,egyrészt mert ugrik a gari a karosszériára egyből.#1003 : természetesen ezt fejből kell tudni, kb 10 rajz van ami szóba jöhet a cept novice fokozatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest