- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz
pelgrim_v1 #6007 üzenetére
Nem vagyok az alkatrészárakban jártas, de szerintem a keleti oldaltól való elszakadási eszme (EU beszer), és az általad megadott határérték miatt bukó lesz a dolog. Ha a magad bérét is beleszámolod, akkor meg biztosan. Amúgy jó ötlet lenne egy saját kivitelű, faékesített készülék! Nekem a kínai beszerzéses 3-6 hónap túlzásnak tűnik! Ha én ilyenben gondolkoznék, biztos, hogy egy gyártóval venném fel a kapcsolatot! Szerintem szállítással, vámolással együtt max egy hónapon belül itt van nálatok az összes!
Azt tudod ugye, hogy ha a PMR sávoktól eltérsz, akkor NMHH-tól kell frekvenciát vásárolnod? A készüléknek pedig ezt a frekit kell tudnia.
Nem tudom milyen 3D nyomtatód van... Burkolat elég erős lesz? Pl.: ha leejtik kibírja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest