- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana203
csendes tag
Hello,
Néztem magamnak egy SCM-4600 és egy PKB-7000X billentyűzetet van nektek tapasztalatotok ezzel a Pleomax márkával esetleg ezekkel a termékekkel kapcsolatban?
Válaszotokat előre is köszi. -
Matamata
aktív tag
Én is ezt a hangszórót néztem ki mert a leírások szerint azt a technikát /hanglencse/ alkalmazza benne a Pleomax /Samsung/ mint amit a Bang & Olufsen !
Lehet hogy a közös telefongyártás közben pár technológiát lenyultak a samsungosok ?

-
róland
veterán
1.) Bizony, fel kellett hoznom valahogy a süllyedő témát. (Amúgy nincs leírva a szabályokban a szakmai topicok up-polásának tilalma.)
2.) Kerestem a Pleomax termékekkel foglalkozó topicot, de nem találtam.
3.) Szerettem volna arra mutató linket beszúrni, de elég hülye megoldása van a Samsung-Pleomax oldalnak, így nem siekrült. -
róland
veterán
Kinéztem magamnak a Samsung Pleomax PSP-5000 USB hangszórót.
PleomaxValakinek van róla tapasztalata? Vagy egyáltalán az USB-s hangszórókról?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen autót vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Óra topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest