Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali wertick!
Ezt most találtam az Omron leírásban.
A memóriaterületen ezen része kellene nekem? Vagy semmi köze hozzá?
És ez miféle hibanapló? Az nincs odaírva? Pontosan milyen leírásban is találtad ezt?
Ha a vezérelt berendezés hibaállapotáról akarsz infót lekérdezni, akkor én nem tudom neked megmondani hogy milyen memóriaterület melyik rekeszét kell kiolvasni, mert elképzelésem sincsen miféle berendezésről lenne szó.
A berendezést vezérlő program írója az egyetlen megmondhatója hogy melyik memóriaterületet mire használta fel amikor a vezérlőprogramot megalkotta. Ő az aki ezt az infót ismeri. Ha ezt leírta valahova a berendezéshez tartozó valamilyen dokumentációba, akkor onnan kiolvashatod. Ha nem, akkor marad az, hogy felveszed vele a kapcsolatot, vagy visszafejted a PLC programját, hogy mit hova tesz és mit hol tárol.
A kérdésedre csak így kaphatsz választ.
Te sem tudod megmondani melyik fiókban tartom itthon a barna zoknimat, mert oda teszem, ahova akarom! Na ez is olyan dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest