Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hi Dezsi82!
"Nagyon jól lehet vele logikai műveleteket végezni. A bool változótípus épp ilyen."
Ha nem akarod érteni nem fogod.
"Őszintén, nem tudom mire gondolsz, mit jelent a real time oprendszer. De a PLC-k is egymás után hajtják végre az utasításokat."
Egymás után, de az sem mindegy mennyi idő telik el két ciklus között és mennyire garantálható az, hogy tényleg annyi fog eltelni. Alap windóznál erre semmi garancia nincsen.
A valós idejő rendszerben garantált, hogy egy művelet egy előre meghatározott időn belül végrehajtásra kerül. Eindows-ban erre nincsen garancia.
Még a siemensnek is van annyi esze, hogy a szoftveres PLC-jük (WinAC) alá tegyenek egy Real Time szoftvert (RTX), ami a fentit legalább valamennyire biztosítja.
Más gyártók ilyen megoldásainál meg lehet hogy fel sem merül a windows..."...robotvezérlőkben megfelel a PC, és a windows, akkor azért olyan vacak mégsem lehet"
Biztos van ilyen is. A robotok szervóinak vezérlése különösen érzékeny az időre.
Végig igyekeztem szem előtt tartani és annak megfelelően válaszolni, de úgy érzem meg is kell fogalmaznom, hogy én nem kétlem mit lehet megoldani PC-vel, delphivel. Láttam már én is sokmindent.
Itt arról van szó, hogy a szóbanforgó feladatokra vagy azok egy részére van sokkal jobb megoldás mint a PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest