Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hi Dezsi82!
"Nagyon jól lehet vele logikai műveleteket végezni. A bool változótípus épp ilyen."
Ha nem akarod érteni nem fogod.
"Őszintén, nem tudom mire gondolsz, mit jelent a real time oprendszer. De a PLC-k is egymás után hajtják végre az utasításokat."
Egymás után, de az sem mindegy mennyi idő telik el két ciklus között és mennyire garantálható az, hogy tényleg annyi fog eltelni. Alap windóznál erre semmi garancia nincsen.
A valós idejő rendszerben garantált, hogy egy művelet egy előre meghatározott időn belül végrehajtásra kerül. Eindows-ban erre nincsen garancia.
Még a siemensnek is van annyi esze, hogy a szoftveres PLC-jük (WinAC) alá tegyenek egy Real Time szoftvert (RTX), ami a fentit legalább valamennyire biztosítja.
Más gyártók ilyen megoldásainál meg lehet hogy fel sem merül a windows..."...robotvezérlőkben megfelel a PC, és a windows, akkor azért olyan vacak mégsem lehet"
Biztos van ilyen is. A robotok szervóinak vezérlése különösen érzékeny az időre.
Végig igyekeztem szem előtt tartani és annak megfelelően válaszolni, de úgy érzem meg is kell fogalmaznom, hogy én nem kétlem mit lehet megoldani PC-vel, delphivel. Láttam már én is sokmindent.
Itt arról van szó, hogy a szóbanforgó feladatokra vagy azok egy részére van sokkal jobb megoldás mint a PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD FX
- PlayStation 5
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest