Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kérdés ipari PLC-k Digit Output moduljaira vonatkozik. Az adatlapokban nem találtam arra vonatkozó infót, hogy mi várható, ha a szaki bután kötöget drótokat, és kimeneti meghajtást beköt fogyasztó nélkül (rövidre zárja a kimeneti meghajtást a 24V-os külső tápegységgel).
Konkrét példának mondjuk a "Siemens SM 322; DO 8 x 24 VDC/0.5 A with diagnostics interrupt" - ezt írta róla egy adatlap. Ezen a diagnostic interrupton akadt meg a szemem. Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha zárlatban rákötöttem a tápfeszt (nem hogy 0.5A-t, de 100x annyit is lazán be tudna az tolni), képes felismerni, automatán lekapcsolni, és mindezt még üzemszerű körülményként állandó ismétléssel is túlélni?
Vannak más Digit Output modulok is, ahol nem olvastam ilyen apróbetűs jegyzetet. Azokkal általánosságban mi a szitu? Túlélhetnek egy félrekötést, vagy tönkremennek tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest