Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg Siemens távfelügyeletben tapasztalata?
Olyat kellene csinálnom, hogy van egy erőművünk, abban egy Siemens PLC. Meg kellene oldanom, hogy egyrészt én itthonról tudjam módosítani a PLC programot. Másrészt létre kell tudnom hozni egy olyan felületet, amin a kezelő meg otthonról tud paramétert állítani, parancsot kiadni. Azt tudom, hogy a Siemensnek nagyon jó gyári megoldása van erre, de az nagyon drága (mondjuk sokat is tud). Én találtam egy olyan cuccot, ami "csak" 1000 euró, tudja azt, ami nekem kell, mert ethernet-MPI gatewayként tud működni, és van rajta web szerver is, ingyenes HMI programmal. A kérdés az, van-e valakinek valami hasonlóban tapasztalata, ami esetleg olcsóbb is.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Képregény topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest