- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg Siemens távfelügyeletben tapasztalata?
Olyat kellene csinálnom, hogy van egy erőművünk, abban egy Siemens PLC. Meg kellene oldanom, hogy egyrészt én itthonról tudjam módosítani a PLC programot. Másrészt létre kell tudnom hozni egy olyan felületet, amin a kezelő meg otthonról tud paramétert állítani, parancsot kiadni. Azt tudom, hogy a Siemensnek nagyon jó gyári megoldása van erre, de az nagyon drága (mondjuk sokat is tud). Én találtam egy olyan cuccot, ami "csak" 1000 euró, tudja azt, ami nekem kell, mert ethernet-MPI gatewayként tud működni, és van rajta web szerver is, ingyenes HMI programmal. A kérdés az, van-e valakinek valami hasonlóban tapasztalata, ami esetleg olcsóbb is.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest