- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg Siemens távfelügyeletben tapasztalata?
Olyat kellene csinálnom, hogy van egy erőművünk, abban egy Siemens PLC. Meg kellene oldanom, hogy egyrészt én itthonról tudjam módosítani a PLC programot. Másrészt létre kell tudnom hozni egy olyan felületet, amin a kezelő meg otthonról tud paramétert állítani, parancsot kiadni. Azt tudom, hogy a Siemensnek nagyon jó gyári megoldása van erre, de az nagyon drága (mondjuk sokat is tud). Én találtam egy olyan cuccot, ami "csak" 1000 euró, tudja azt, ami nekem kell, mert ethernet-MPI gatewayként tud működni, és van rajta web szerver is, ingyenes HMI programmal. A kérdés az, van-e valakinek valami hasonlóban tapasztalata, ami esetleg olcsóbb is.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest