Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dodzylla

csendes tag

Üdv Byte-by

Hát erre nem tudok mit mondani, ugye suliban nálunk is műszaki és szoftveres irány van, java része inkább programozás felé ment, mert ,hogy a műszaki senkit nem érdekel, meg ,hogy unalmas stb stb, engem meg pont a mikrokontrollerek érdekeltek inkább, meg az elektronikai oldala a számítógépnek, összesen vagyunk a 80 főből(műszaki sávosok) 3 an akit érdekel az elektronikai rész, a maradék aki műszaki sávra jött, az a modellezés, és grafika miatt, mert ugye azt is tanulunk rajta, többi meg csak egyszerűen akar valami papírt, és szarik az egészbe.

Aztán ugye nagyon megtetszett a mikrokontroller világ, meg a PC s hardverfejlesztés, és úgy akadtam rá PLC re , persze szeretnék még azért jóval többet is tanulni , de egyenlőre ezeket szeretném elérni.

Sajnos ami negatívum számomra a GDF-en az pont az "elektronika alapok" volt, eddig minden tanár nagyon segítőkész volt, sokat tanítottak, de ez az egy tanár egy igazi B*rom volt, össze vissza wikipédiáról kukázott szart adott le, nem értettünk az ég világon semmit, aztán persze nagy nehezen meglett a tárgy de semmit nem értünk vele, ez később digitális technikán vissza is ütött nem is kicsit. Egyébként a matek és a többi tantárgy oktatásával teljesen elégedett vagyok, bár van 1-2 BME s óraadónk akik rendesen megszívattak és örültem ,hogy a 2 est elérem de hát legalább meglett. Most önszorgalomból vettem egy köteg elektronika alap könyvet, közép sulisokat főleg, és abból próbálom megtanulni ami kell.Aztán meglátjuk mit hoz a jövő.

De én is azt tudom mondani a személyes tapasztalataim alapján ,hogy ahoz képest ,hogy a mérnök informatikus is igazából egy gyenge áramú villamosmérnök, az ég világon senkit nem érdekel az elektronikai része.

Köszi a segítséget!

Dod

Új hozzászólás Aktív témák