Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodzylla
csendes tag
Üdv Byte-by
Hát erre nem tudok mit mondani, ugye suliban nálunk is műszaki és szoftveres irány van, java része inkább programozás felé ment, mert ,hogy a műszaki senkit nem érdekel, meg ,hogy unalmas stb stb, engem meg pont a mikrokontrollerek érdekeltek inkább, meg az elektronikai oldala a számítógépnek, összesen vagyunk a 80 főből(műszaki sávosok) 3 an akit érdekel az elektronikai rész, a maradék aki műszaki sávra jött, az a modellezés, és grafika miatt, mert ugye azt is tanulunk rajta, többi meg csak egyszerűen akar valami papírt, és szarik az egészbe.
Aztán ugye nagyon megtetszett a mikrokontroller világ, meg a PC s hardverfejlesztés, és úgy akadtam rá PLC re , persze szeretnék még azért jóval többet is tanulni , de egyenlőre ezeket szeretném elérni.
Sajnos ami negatívum számomra a GDF-en az pont az "elektronika alapok" volt, eddig minden tanár nagyon segítőkész volt, sokat tanítottak, de ez az egy tanár egy igazi B*rom volt, össze vissza wikipédiáról kukázott szart adott le, nem értettünk az ég világon semmit, aztán persze nagy nehezen meglett a tárgy de semmit nem értünk vele, ez később digitális technikán vissza is ütött nem is kicsit. Egyébként a matek és a többi tantárgy oktatásával teljesen elégedett vagyok, bár van 1-2 BME s óraadónk akik rendesen megszívattak és örültem ,hogy a 2 est elérem de hát legalább meglett. Most önszorgalomból vettem egy köteg elektronika alap könyvet, közép sulisokat főleg, és abból próbálom megtanulni ami kell.Aztán meglátjuk mit hoz a jövő.
De én is azt tudom mondani a személyes tapasztalataim alapján ,hogy ahoz képest ,hogy a mérnök informatikus is igazából egy gyenge áramú villamosmérnök, az ég világon senkit nem érdekel az elektronikai része.
Köszi a segítséget!
Dod
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest