Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz n.dani #11886 üzenetére
Mondjuk csupa szuper áron beszerzett és gondolom szinte újszerű amúgy újonnan 3-4-szer annyiba kerülő használt cuccokról beszéltek. milyen sz.gépet vegyek topicba arra is nehéz rábeszélni embereket, hogy garis, szinte soha meg nem hibásodó processzort vegyenek féláron. Itt is ha valaki gari nélküli tv-t választan azonnal le van hurrogva, hogy olyat meg ne vegyen. Boltban meg egy elfogadható hangú microhifi 100-tól kezdődik.
Ja igen és érdekes módon ilyen van minden jó minőségben olcsón, használtan, de (elnézést BBéci, hogy megint pont ezt hozom fel) amikor valaki felhozza, hogy most nem szeretne 100-at költeni vászonra, akkor BBéci-től megtudjuk, hogy a 400eFt-os vászon sem az igazi mert behajlik a széle, most akkor ez hogy van?
Tényleg itt nem arról van szó, hogy lehet-e hallani az mp3 és a flac közötti különbséget, hanem arról, hogy milyen anyagi lehetőségeknél minek van értelme, mert bizony sok beírásból meg az jön le, ha jót akarsz akkor az sokba kerül.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
hunspikey
őstag
válasz n.dani #15724 üzenetére
ez sajnos mindegyiknél így van. Én is egy hónapot agyaltam azon a plusz 5 colon, de szerintem megérte. Az 50-es egyértelműen kicsi lenne nekem, ha a hátsó kanapéról nézem, ami kb 4 méterre van. Innen talán a 60" is elfért volna, más kérdés, hogy nincs olyan, hogy 60vt50 gondolom azért mert akkor nem menne annyira a 65vt50 eladás. Én mondjuk a Pana helyében 50,60 és 70 vagy 75 colos TV-ket hoztam volna idén ki...
(az oldalsó kanapémon heverve kb 2m30cm körül van a fejem, innen nagyon jó, de ide meg a 65" lett volna túlzás...)
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
DVlad
őstag
válasz n.dani #24707 üzenetére
Ezek jó áraknak tûnnek? 80-90k körül látni mindenhol, igaz inkább 360-ast és 500-ast, játékkal csomagolva. Annyit beszéltek róla, hogy... lehet elcsábulok. Ps2 van a birtokomban 10 éve, de kizárólag a gta játékok miatt vettem, azok tetszettek nagyon. (A ps2-nek még crt-n is gagyi képe volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest