- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
-
kezdocske
csendes tag
-
KTTech
veterán
-
KTTech
veterán
Megnézem az EDID-et a G30-on, mit mond.
Egyébként itt írják, hogy megy a multi CH ARC a Pana VT25-nél:
"When viewing OTA channels, audio is sent to the Onkyo as decoded by the ATSC tuner, whether it be Dolby 2.0 or DD 5.1
When viewing cable channels, audio is sent to the Onkyo as decoded by the QAM tuner, whether it be Dolby 2.0 or DD 5.1"Samsungokat tényleg szidják, hogy nem működik, csak PCM módban.
-
KTTech
veterán
-
KTTech
veterán
Lehet, hogy azoknál nem ment, a G30-on érdemes lenne letesztelni, mivel a kézikönyv több helyen és egyértelműen leírja, hogy mennie kell.
Amennyiben nem megy, akkor már lehet hibára hivatkozni, illetve nem rendeltetésszerű működésre, mert a kézikönyvben leírtaknak nem felelne meg a TV. -
KTTech
veterán
Hát, a kézikönyv mást állít... tesztelni nem tudom, mert nem ARC képes az erősítőm, sajna. Találtam egy kitételt még: házimozi hangszóróra kell állítani a kimenetet. (59. oldalon van leírva, itt utal az előbb idézett szöveg helyére is).
Az más kérdés, hogy az optikai kimenetet (is) szokták limitálni, mert az végképp nem HDCP védett...
én is tudok orvosságot, csak nincs kedvem vele vacakolni

-
KTTech
veterán
Igen, mivel a szabvány szerint a HDCP ugyanúgy működik, sőt kifejezetten előírt...
Közben megnéztem a G30-nál kifejezetten írja a HDMI ARC-on a DTS-t és a DD-t. Sajnos a DRM miatt nem tudom kimásolni a szöveget, de a G30 kézikönyvének 81. oldalán ott van (kifejezetten a médialejátszójánál néztem, de ugyanez van a normál DVB-x tunerek esetén is):
"A többcsatornás hang előnyeit élvezheti ha a DIGITAL AUDIO OUT vagy a HDMI2 (ARC funkció) aljzathoz erősítőt csatlakoztat"
-
KTTech
veterán
Akkor az valami mesterséges limitáció... mert az ARC teljes értékű adatcsatorna (főleg, mivel ugyanaz az adatcsatorna, mint az erősítők fele irányú normál hangcsatorna - pl. egy médialejátszó és az erősítő közt -, ezért nem kell hozzá külön kábel sem), sőt még az Auto Lipsync funkció is működik rajta.
Nem lehetséges, hogy PCM volt beállítva az ARC-hoz? mert akkor tényleg csak sztereóban dolgozik a TV felől. -
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Ezek alapján lehet. Holnap még próbálkozom párral, aztán ha nem megy, hát nem megy. Erősen gondolkodom, hogy a mostani gépemből idővel minimális fogyasztású HTPC-t csinálok, de ettől függetlenül is szinte csak gépről lesz hajtva. Néha mondjuk jól jött volna az srt kezelés.
-
hoffman_
nagyúr
Na jó, de hogy?
Teljesen standard srt-im vannak, több forrásból, több filmhez, és nem mentek. Azonos címen futnak pedig, mint a képanyag.Más:
Siralmasan szar a magyarországi kábeltelevízió minősége. Közelít az élvezhetetlenhez számorma az SD adás. Megjegyzem, egy furcsa villódzást is mintha látnék(Comedy Central - Family Guy), aminek HD tartalmonál, PC-ről, nyoma sincs.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
ZEN1TH
őstag
-
salapp
addikt
-
junkpod
nagyúr
én egy kissé más véleményen vagyok. Szerintem a képminőséget alapvetően a chipset befolyásolja, hiszen a dekódolást és a digitális jelfolyam összeállítását az végzi. Ha hdmi továbbításról van szó akkor még DAC sem szól közbe. Itt meg lényegében két választás van Sigma vagy Realtek chipsetek.
Csak példának, lehetett olyan noname lejátszót kapni, amire ráment a Popconr firmware egy kis turkálással mert Sigma chipsetes volt.
Szerintem jelenleg a két chipset között lényegi különbség nincsen. Sokkal fontosabb egy lejátszónál, hogy:
-gigabit vagy 100Mbit LAN?
-USB 3.0 vagy 2.0?
-belső winyót lehet-e (2,5 vagy 3,5 colosat)?
-távirányító (nagyon fontos szerintem)
-passzív vagy aktív hűtés?
-van-e rendszeres firmware frissítés?
(én még akkor vettem az XTR-t amikor befutó cég volt, mára eléggé kifejlődtek és nem bántam meg eddig!) -
Ed Parker
nagyúr
Ahogy olvastam ezekben a média lejátszokban 2 fajta proci van, tehát feltételezem hogy ugyanazzal a procival szerelt modellek az ártól függetlenül csak szolgáltatásbeli különbség van, a kép, hang ugyanaz.
Ellenben egy 50 és egy 120e bd lejatszóban feltételezem hogy más elektronika,kép feldolgozó egység van.Azért köszi srácok a segítséget, még keresek ezekről infót.

-
GeneraL_XTX
veterán
-
Kernel
nagyúr
Van 2 db WD Caviar Green (WD15EARS) merevlemezem, egyforma LC-Power házban. Az egyik, ha ráteszem a kezem, zúg morog, a másik csendes, alig érezni, hogy működik. A zúgós sokkal, 6-12 fokkal melegebb. Már felcseréltem a házakat, nem változik semmi. Ez mitől lehet?
Gyártáskor nem minden tányért sikerül tökéletesen kiegyensúlyozni (főleg a többtányéros típusoknál), de attól még üzemszerűen működik, így azonos típuson belül lehetnek zajosabb és kevésbé zajos példányok.
Viszont a kiegyensúlyozatlanság, vagy netán csapágyhiba nagyobb motorteljesítményt igényel, emiatt rögtön három helyen is nő a hőkibocsátás: motorvezérlő áramkör, motortekercs, csapágy.
Több, mint 10 éve voltak például az öreg Quantum LCT-k, ami golyóscsapágyas volt, abból is hibás széria. Idő előtt bezajosodott, egyre fülsértőbb hangja lett. Motormeghajtó IC forrósodott, majd egyszer csak elpukkant.
Ezzel nem azt mondom, hogy a WD is idő előtt elszállhat, mert amikor ez nem hiba, hanem az előre betervezett kiegyensúlyozatlanság, akkor nincs mit tenni. Nekem is van több olyan HDD, hogy folyadékcsapágyas, maga a csapágy zajtalan, viszont a tányérok kiegyensúlyozatlansága miatt búg, rezonál. De attól még régóta hibátlanul működik, melegedésre is normális.
-
vhunor
őstag
-
Ed Parker
nagyúr
Igen, én is csak Béci szavait erősíthetem meg, bizony a két tv más világ.
A képminőség káprázatos, este egy HD filmnél a fekete fekete, nem felhős mint a d8000-nél.
A 3D is jobb 50"-on, árban megegyeznek a 46"-ossal.
A kontrasztja is magasabb, de nekem ami a legfontosabb az input lag.
Az sd adások is élvezhetők,szolgáltatás téren hibátlan.
Minőségérzet is jobb a vt30-n, dizájn, távirányító, nem low end szemüvegek.
A d8000-n iszonyú sokat késik,fps vagy bármilyen gyorsabb játék felejtős.
Egyetlen egy dologban jobb picit a d8000,az a fogyasztás. -
< CyberBob >
őstag
-
madgie
titán
-
vhunor
őstag
-
Ed Parker
nagyúr
-
salapp
addikt
-
Gasparius
aktív tag
Én a normál beállítást variáltam át, de megjegyzem, hogy a belinkelt oldal is javasolja az IFC kikapcsolását, hogy ne legyen szappanoperás a kép, viszont nálam az egyik mkv-s filmnél vettem észre, hogy ha kikapcsolom, a kamera oldalra fordulásakor a tereptárgyak mozgása szakaszos, ha bekapcsolom, folyamatossá válik.
Ez adott esetben attól is függő lehet, hogyan van konvertálva a film, tehát fájlonként eltérő lehet?
Vagy továbbmenve, akár TV adások között is lehet eltérő? Pl. a TV Híradóban így a jó, az esti meccsen meg máshogy? -
Gasparius
aktív tag
-
Ed Parker
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
szuper kis oldalt linkeltél. itt végre szemléletesen látszik amit mindig is sejtettem, hogy a népszerű 37 incses kategória majdnem akkora magasságú csak mint egy 72cm-es normál tv

http://www.displaywars.com/37-inch-16x9-vs-72-centimetre-4x3ezért nem értem, hogy "fő" tv-nek minek vesznek ilyet... na mindegy nem az én problémám...
-
Ed Parker
nagyúr
-
KTTech
veterán
Az Edge LED-esek könnyen tudnak kevesebbet fogyasztani (pl. a D8000), viszony a LED-mátrixosak (B8500) már többet fogyasztanak, főleg, ha 16-nál kevesebb pixelt világít meg egy LED. Persze, energiahatékonyabbak, ezt nem vonom kétségbe, de ami igazán jó minőségű háttérvilágítású, ott is tud fogyasztani. A másik kérdés, hogy a TV élettartama alatt se hozza vissza az árkülönbséget a fogyasztáson...
Ha meg egy normális minőségű 3-4-5 U alakú CCFL csöves LCD-t nézünk... hát, a plazmám lehet, kevesebbet fogyasztana
Sajnos ilyen már nincs forgalomban, csak monitor terén. Ilyenkor szoktak kiakadni, hogy miért fogyaszt egy 27"-os monitor 100-145W-ot (270cd/m2 fénysűrűség mellé)... azért mert a képminőségéhez ez is kell (Eizo CG275W). -
spiritex
veterán
-
Hsanyika1
senior tag
-
Hsanyika1
senior tag
-
Gasparius
aktív tag
-
creatorium
tag
-
törölt tag
-
creatorium
tag
-
creatorium
tag
-
creatorium
tag
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
-
janos666
nagyúr
-
Kornel
veterán
A 3 nap cseregarancia nem keverendő össze az internetes vásárlás esetén érvényes 8 napon belüli visszavásárlási kötelezettséggel. Míg az utóbbi esetben bármilyen indokkal vissza lehet kérni a vételárat, addig a 3 napos cseregarancia csak a garanciális esetekre vonatkozik(ilyenkor 3 napon belül a szervizelés helyett a vevő kérheti a készülék cseréjét, vagy a vételár visszafizetését), de a pixelhiba nem tartozik ide, csak egy bizonyos szint felett.
-
bANDYka
tag
Ha úgy döntök visszaviszem, akkor mennyi az esélye hogy hibátlant tud elhozni az ember? Tudom, hogy ezt nagyon nehéz megbecsülni, de mégis? Mert visszavinni, szállítani, stb. idő és rizikó kicsit félek hogy nem biztos hogy megéri, ha megint egy hibásat hozok el.
Ezek a pixelhibák amúgy használat során is előjöhetnek? Arra gondolok, hogy ha elviszem a képeimet kipróbálni, akkor nem biztos hogy még látszani fognak, hanem lehet hogy csak a későbbiek során bukkannak elő?
Samsungban D550-ben hogyan lehet megnézni az üzemidőt?
-
DM-Fan
nagyúr
Én meg pont a topicban az elmúlt napokban felmerült firmware probléma miatt nem annyira merném a D550-et javasolni. Ki tudja, hogy mi áll a dolog mögött, de mindenesetre nyugtalanító. A 3D egyéni dolog, de emiatt biztos nem mondanék le az 5 év garanciáról, ahogy a plusz 1" miatt sem, ami - ha nincs mellette egy 50"-os TV - kvázi észlelhetetlen. Egy dologban egyetértek: a szolgáltatások hiánya lehet fájó az U30-nál, bár ezzel is magam ellen beszélek, mert én abszolút a "mindenre célhardvert" híve vagyok és ezt alkalmazom is, a legjobb minőség elérésének egyértelműen ez a záloga.
Szóval én az 5 éves garancia és a mélyebb feketeszint miatt egyértelműen az ennek ellenére ráadásul olcsóbb 50U30-at választanám. Persze ez nyilván a fenti - valamelyest szubjektív - indokokon alapul. Viszont inkább azt javasolnám, amit mindig: feltétlen meg kell nézni személyesen mindkét TV-t és úgy dönteni!
-
ZEN1TH
őstag
-
TCr
veterán
-
salapp
addikt
-
spiritex
veterán
-
meoindil
aktív tag
-
eaglesas
tag
Bbéci: A VT30 a jelenleg kapható legjobb tévé és az 50 colos ideális nézési távolsága 2-2,5 méter közötti. Ezek után még milyen biztatásra, megerősítésre van szükséged?
Azért nem kellene a vásárlást annyira elsietni. (Gondolom azt az 500 ezret neki kell majd kifizetni. Persze ha te fizeted helyette, akkor én is azt mondom, hogy rohanjon.)
Az azért elég erős túlzás, hogy a VT30 a non plus ultra.
Érdemes megnézni - ha mást nem - a cnet értékelését, ahol ez a világ csodája a harmadik helyre szorult.
Ha már 400-500 EFt-ot akar tévére költeni (én ugyan nem költenék!), akkor érdemes a nagyobb képernyőjű plazmák, és erősen javallott az LCD-k között is szétnézni.
Ha a képminőséget tekintjük, akkor a a cnet értékelése szerint a VT30 a legjobb.
Azonban most veszem észre, hogy képminőségben a cnet is az ST30-at a GT30 elé hozza, amiről én egy hete írtam, és janos666-nak sem tetszett. (Én más forrásból vettem akkor azt.)
Tehát összességében: Mivel látom, hogy mindenképp Panasonic-ot és plazmát akar venni, a legjobban jár, ha vesz egy ST30-at.
Általában az egész hálón ezt tartják a legjobb ár-érték arányú 2011-es plazma tv-nek. És megmarad egy csomó pénze.
A VT30-hoz képest a különbség úgyis olyan kicsi, amit se látni nem fog, se előhozni nem tud majd.
-
foppa
tag
Te amúgy láttad egymás mellett mindkettőt? Ha az árkülönbséget nézem a Panashopnál a VT30 akkor is megéri a 2 szemüveg és a WiFi miatt is! Csak még érdekelt volna egy olyan ember véleménye is, aki látta már működés közben mindkettőt! A DUNE gondolom elég jó ahhoz, hogy kihasználjam a VT30 tudását!
-
Multibit
nagyúr
-
Tanisz
senior tag
-
kiki22
senior tag
-
kiki22
senior tag
-
Veyron
tag
-
Veyron
tag
Igen 95ös, a garanciális ügyintézés kicsit körülményes, mert amikor én vásárolni akartam nem találtam magyar disztribútort és Angliából hivatalos forgalmazótól vásároltam meg. Sajnos tudomásul vettem hogy a VT30 és az Oppo mediaplayere sem az amit várna az ember… Remélem majd a Dune Hd Pro az lesz…ki tudja…
-
Veyron
tag
Referencia szint ide vagy oda, kiváló képminőség és hangminőség ellenére nem vagyok vele megelégedve, ha külső hdd-ről vagy nas-ról van hajtva, persze blu-ray lemez az más. Annak sem örülök, hogy egy 930GBP árú cucc egyik napról a másikra azt mondja, h nem kapcsolok be….
-
diegho
nagyúr
Azt gondoltam, hogy fullhd az igazi, egy 50" lg-t próbáltam otthon sima mezei kábeltv-vel, de az nagyon gáz volt, minden tv adónál fekete keretben láttam a képet a méretarány miatt. Ilyen gondok más tv szolgáltatónál is lehetnek, vagy egy digi/mindigtv-vel már megszűnne?
-
GeneraL_XTX
veterán
-
junkpod
nagyúr
-
M_AND_Ms
veterán
-
spiritex
veterán
Értem, és köszönöm, és elhiszem amit mondasz!
Amúgy Pestre azért macerás lenne felutaznom a KáCsához kábelért, ha meg a neten lehetne ide-oda utalgatni a letétet az is macerás lenne. Ismerősök, barátok nem szívesen bontják meg a rendszereiket 1 napra az én kedvemért, fölös (pláne jó minőségű) meg nincs senkinek. Úgyhogy inkább veszek egy 5000 ft-os márkás kábelt és avval megelégszek, többet úgy se adnék ki egy kábelért. -
M_AND_Ms
veterán
-
spiritex
veterán
-
M_AND_Ms
veterán
-
spiritex
veterán
-
kiki22
senior tag
-
kiki22
senior tag
-
kiki22
senior tag
-
janos666
nagyúr
-
kezdocske
csendes tag
-
Gebriel
veterán
-
M_AND_Ms
veterán
-
BaLee
addikt
-
csokszi
tag
-
Béla29
csendes tag
-
bencze
senior tag
Na jó de az 5 óra üzemidő és a "fúú használt tv-t kaptam!!!1!oneoneeleven" azért két külön dolog, hisz nem fogkefe vagy alsónemű. Vissza lehet adni elvből, mert megtehetjük (legalábbis ha neten rendelt, futáros cucc), de a valódi használati értéke nem csökkent ez az 5 óra miatt. A karc miatt inkább megértem, az tényleg sérülés, mondjuk sosem tudtam azokat az embereket sem megérteni aki vesz valamit, használja 2 évig kizárólag kesztyűvel, hogy majd picit drágábban tudja használtan eladni mert tökéletesen karcmentes. De hallottam, hogy vannak ilyenek.

Ez nyilván nem annyira erről a konkrét esetről szól hanem inkább az emberek hozzáállásáról.camalot: bocs de ezt nem tudom kihagyni, ha már "csak hogy ne tévesszünk meg senkit" akkor kár volt kihagyni, hogy ez csak a távollevők között kötött szerződésekre érvényes. Szerintem elég fontos szempont...
Amikor szükségem volt ismerni a törvényt elég sokat szenvedtem a sok téves infó miatt amit a jónép terjesztett a neten. Olyat is láttam amikor valaki verte az asztalt a boltban a 3 napos visszavételi törvényre hivatkozva (ami nem létezik). Kicserélték a cuccot neki, de elég ciki volt, én csak röhögtem. -
Dumy
csendes tag
-
TCr
veterán
-
ZEN1TH
őstag
-
DM-Fan
nagyúr
Tévedés! Pár darab bekapcsolás, illetve pár perc (láttam már pár órát is) a gyári új bontatlan tévékben is szokott lenni a gyári ellenőrzések miatt, én konkrétan még egyetlen Panát sem láttam nulla perccel és nulla bekapcsolással, szóval a pár órai üzemidejű és ennyi bekapcsolással bíró TV-t nagyon nem nevezném bemutató darabnak, de még csak nem újnak sem.
Már nem emlékszem pontosan, de talán a távirányító sincs külön becsomagolva, csak abban a zacskóban van, amiben a TV papírjai, így a garanciafüzet is van, tehát amikor azt kivették a zacsiból, akkor is kieshetett a táv. De annyira kevés ezen bekapcsolások száma és ez az üzemidő, hogy emiatt szerintem kár összebalhézni a bolttal, pláne ha tényleg hibátlan a TV, lehet még rájuk szükség később is. Nem kapott semmivel sem kevesebbet a pénzéért. -
salapp
addikt
Én 20% kedvezményt tartanék méltányosnak. Két dologgal indokolnám: 1. Vásárló megtévesztése (újként adja el azt, amit a gyár és a papíron első felhasználó között már bizonyíthatóan üzembe helyeztek 2. a tv innentől a bemutató termék kategóriába esik, nem új termék.
Amúgy meg megtaláltam azt az egyetemes kézikönyvet tegnap, amiből az ilyen újracsomagolók és a távközlési szolgáltatók feltehetőleg naponta dolgoznak.
Íme:
-
TPeti
tag
-
Integra
titán
-
DM-Fan
nagyúr
-
M_AND_Ms
veterán
Nálam egy belépő szintű Tp-link router mindent (Pc, Popcorn, Tv, Okostelefon) szépen kiszolgál, semmi baj sincs vele.
Extra dolgok is működnek: DynDns kliens, távoli asztal elérés, Popcorn szolgáltatások elérése kívülről, stb.A konfigurálás csak annyi ideig tartott, ameddig beállítgattam a szükséges dolgokat. Minden egyből úgy ment, ahogy akartam.
-
janos666
nagyúr
A TP-Link routerekben egész jó chipsetek vannak, sok méregolcsó modellre felmegy az OpenWRT, amivel többet tudnak, mint sok méregdrága gép gyári software-el (és ugyan azzal, vagy hasonló chipsetekkel, csak több RAM-al és ROM-al, komolyabb antennával, stb - aminek nagyon kevesen veszik ténylegesen hasznát).
-
rb26dett
aktív tag
-
tmtr
csendes tag
-
boygabi_
aktív tag
Csak a hatását akartam érzékeltetni a képnek. Mellesleg teljesen más egy mozifilm képe akkor amikor felveszik és miután te azt visszanézed. Nálam ez a probléma. A háttér olyan amilyet megszoktam viszont a szereplők mintha a barátok köztből léptek volna a filmbe. Mintha nem illenének bele a filmes háttérbe. Azért hoztam fel ezt példának mert az a sorozat biztos, hogy nem alkalmaz semmilyen ilyen szűrő alkalmazást. Most néztem egy filmet a számítógép monitorán és ott nem tapasztaltam ezt. Tehát a teljes kép beleértve a szereplőket is teljesen homogén volt. Megpróbálok a beállításokkal játszani valamit a TV-n. Lehet ki kellene kapcsolni az összes hókusz-pókusz képjavító funkciót.
-
janos666
nagyúr
Hát ha azt nem is, de szinte minden Blu-Ray-t "megbolondítanak" egy kicsit a masterelés során.
Ha berakod a BD-t egy elvileg tökéletes digitális projektorba, mellette a filmtekercset a vetítőbe, akkor nem ugyan azt fogod látni.A kötelező (és amúgy még egzakt) gamut korrekción túl (celluloid->Rec709 gamut perceptuális-hoz hasonló módszerrel) előszeretettel szűrik/szitálják/mossák/élezik, majd "szemre" is b@sztatják a gammát, de még tovább a színeket is, stb.
Na jó, nem mindet, de megesik legalább pár a fentiekből még jobb helyeken is. Nem is mondom hogy mindig rossz, hogy megteszik, bár ha választhatnék én inkább kérném szépen az eredeti film-scane-eket abszolút CIE XYZ színekkel (mert így digitalizálnak, abszolót színkoordinátarendszerben! Itt még nincs semmi susmus, az csak később jön), aztán megoldom én magamnak amit kell hogy device-RGB legyen belőle.
Hojajj... ha CIE XYZ-ből indulnék, még örülhetnék is neki hogy alapból túlszaturált a foszforgamut a mai plazmákon, mert úgy előnyére ki lehetne használni...
-
béla.hu
csendes tag
-
junkpod
nagyúr
-
medium84
aktív tag
-
Voice24
őstag
-
Voice24
őstag
Rosszul tudod, a Té csak az ő saját beltérijeivel adja a szolgáltatást.
A Sat-tévéhez adott rögzítős beltéri (jó kis Sagem) pedig valóban sz@r, biztos van néhány üdítő kivétel, de meg kell nézni a T saját fórumát, milyen a véleménye az azt használóknak (köztük nekem is
).
A napokban útba ejtek egy Euronics boltot, ott tudom közelebbről szemügyre venni a tévéket (persze ha lesz olyan, amilyet én szeretnék).
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es akkor mit lehet kapni a magyar valosagnak megfelelo aron ami szinte minden igenyt kielegit ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)