Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
"pedig játékoknál van dögivel. A teszteknél is megemlítették hogy a GT20 3D-je gyakorlatilag ugyanolyan crosstalk tekintetében mint a VT sorozaté."
Hát, én egész mást olvastam a VT-sorozattal és unblokk annak 3D-képminőségével kapcsolatban. Nagyon más, mint a GT, ezt saját szememmel is láttam, nem egy ligában fociznak.
"Közben rájöttem h a PS3 média szerver 60hz-en tolta a filmeket nem 24p-ben. Egyetlen 24p-s anyagom van ami az Avatar blu-ray-en amit eddig csak 3D-ben néztem. De amikor eladtam utána raktam be a 2D-s verziót és picit égett a pofám hogy mennyire akadozott:S"
A PS3 akár HDD-ről, akár Media Server-ről csak 60 Hz-et tud mkv-kból, 24p módot nem, így nem csodálom, hogy akadozott neked, ez nem a TV hibája! Ha a BD-t nézted volna 2D módban, úgy ment volna, mint kés a vajban, ezt elhiheted.
"pedig lehet!"
Pedig nem. Ezzel ne blamáld magad! Az nem foszforlag, fogalmilag kizárt!
Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Audio-Technica ATH-M50XWH Fehér / White Stúdió Fejhallgató
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Axis P8221 IP Audio I/O Module
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest