Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
-
AnonymusX
őstag
Tavaly black fridayen vettem rá jegyeket majdnem féláron. Emlegettétek, hogy volt már hír a többi helyszín törléséről, találtam is egy cikket, amiben erről írnak és látszik a foghíjas Papp László aréna is:

-
AnonymusX
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nálam a PS5 FAT halkabbnak bizonyult, mint az XSX. Ugyanolyan körülmények között az XSX ventilátora számomra elviselhetetlenül hangosan pörgött.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Egyetértek. Nagy kedvencem a Deus Ex széria kezdve a 2000-es legelső résztől. A Human Revolution kiváló előzmény és reboot, melynek az előzetesétől a mai napig libabőrös leszek.
-
AnonymusX
őstag
-
AnonymusX
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Sziasztok!
Mostanában változott a kontrollerek minősége?
Egy driftelő kontrollert vittem a Triwardenhez, helyette dobozosat kaptam, de ennek a gombjai és d-pad-ja teljesen más gombnyomás érzetet adnak. Mintha rövidebb úton járnának, nem olyan határozott visszajelzést adnak (puhábbak), ha lenyomom őket, mint a géphez adott másik kontrollernél, amivel össze tudom hasonlítani.
Ez minőségi probléma vagy ilyenek lettek a kontrollerek?
-
AnonymusX
őstag
-
AnonymusX
őstag
válasz
kresz2
üzenetére
Én még nem tekintem megjelentnek ezt a generációt. Az elérhetősége nagyon korlátozott, és ha a játékkészítők a legtöbb embert akarják elérni, most sokkal inkább rá vannak kényszerítve arra, hogy a játékaik az előző masinákra is megjelenjenek.
Szóval a jelenlegi helyzetet tekintve nyugodtan csúszhattak volna 1 évet. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

RangerFox