- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játszottam 2 órát a GT7-tel kormánnyal és H váltóval.
Elvárásom a GT 5 és a Sport utáni csalódásaim után ebben a szériában nem voltak túl magasan, de sikerült bőven megugrani azokat.
Végre meghozta számomra a versenyzés élményét ez a rész. Eddig olyan steril, sebességérzet nélküli, statikus valami volt a verseny.
Itt az új kamera móddal /vagy csak nem találtam eddig soha más részekben/ olyan szint visz bele, ami már nagyon hiányzott. Arra dől a kamera amerre kell, először hajó érzésem volt, de aztán megszokható, igy is sokkal jobb, mint a hagyományos.A fizika pozitiv irányba változott, igaz az infók leközlése a kormánnyal az megmaradt egy olyan határon, amit nem lépnek át az ilyen fél szimulátorok, de azért a lényeget átadja.
A kuplung kezelését látom kritika illette pár hozzászólással lejjebb, én nem éreztem rosszabbnak, mint bármelyik kontrollerrel is játszható játékot, olyan fél megoldás, mint mindig.
A grafika szép, a fények és az időjárás változás ami ilyen szinten varázst tud adni.
A hangok sajna borzalmasak még mindig, ezek a hajszáritó hangú valamik nálam nem nyerőek, ez eléggé ki tud venni az élményből.
A menü lassúnak érződik, a sok elsötétülés 2-2 másodpercre mig bejön a másik képernyő nem a legjobb, tekintve, hogy kb ennyit tölt be egy futamot is a konzol.
A sok feljövő monológ ablak is elég idegesitő, értem, hogy minden köré kell valamit irni, de ez sokszor frusztráló.Összességében lehet nem hangzik túl pozitivnak, de a versenyzés örömét, mint olyat, nagyon jól átadja, teljesen kielégitő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest