Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Hali!
Eletemben eloszor vettem egy konzolt (elotte PC-s voltam, par ev ota semmilyen ). Ha mar lud legyen kover alapon Pro-t vettem. Ket problemam van vele:
1. venti eleg hangosnak tunik, az irodaban bent levo PS4-hez kepest. Ez vajon normalis?
2. Ha kikapcsolom a routeren a 2.4GHz-es wifit, akkor nem tud csatlakozni (UPC connect box). Viszont ha engedelyezem akkor kapcsolodik, es azt mondja magarol, hogy 5GHz-en ketyeg, azonban eleg lassunak tunik (8 giga letoltese 85 perc). Probalt mar valaki 5GHz-es wifi csatornara csaltakozni? -
WonderCSabo
félisten
válasz Kendek #97789 üzenetére
Koszi a valaszt!
hacsak nincs 150+ Mbps sebességű internetkapcsolatod, valószínűsíthető, hogy nem a te oldaladon van a szűk keresztmetszet.
Nos, ellentmondast erzek a mondatban. De, konkretan 500 megas netem van, es a wifin 280 at is jon belole (a laptopra). Mindenesetre most viszek egy kabelt, aztan kiderul, hol a szuk keresztmetszet. Meg lehet probalok futtatni egy speed testet.
Az irodaban amugy biztos nem Pro van, nem tudom, hogy Slim-e, jelenleg meg noob vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Hali!
Sony KD-XD8077 TV-m van, PS4 Pro-val. Vannak ajanlott beallitasok a TV-hez?
Szerk.: a HDR engedelyzeve van, igazabol az expertebb beallitasok erdekelnek. Engedelyezzuk-e a contrast enhancert, melyik szinprofil, stb.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
PlayStation Store-ban probalok vasarolni a webes oldalon (konkretan a PS Plus DriveClub-ot). A vegen ezt irja ki:
"Your purchase may not be complete. Check your transaction history in your Account settings.
Megneztem az account history-t, ott mara "Missed charges" van bejegyezve. A bankkartya infom jo, azzal vettem par hete a PS Plus-t is. Bar mar akkor is tobbszori probalkozasra es beallitasra sikerult.
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #101682 üzenetére
Ha fundolni akarom a walletet, akkor pedig ezt az uzit kapom.
"The credit card information is not valid. Please check your entries carefully."
Mar haromszor toroltem es adtam hozza a kartyat, figyelve hogy mindent jol toltsek ki. Mire kell esetleg figyelni? Vannak ekezetek a nevemben, esetleg az a gond?
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #101694 üzenetére
Koszi, PS4-rol sikerult... Meg kozben az egyik proba fundom is bement, pedig a weben mindegyiket visszadobta. LOL.
-
WonderCSabo
félisten
válasz #20844032 #101837 üzenetére
Ezt a videot magam is lattam, es ez utan irtam be ide a forumba, hogy milyen beallitast erdemes hasznalni a Pro-hoz, csak akkor nem kaptam ra valaszt.
Nos, a video-ban a color space-t autora allitotta a csavo, a HDMI black level pedig low-n van.
En megprobaltam alkalmazni ezeket amugy a sajat TV-mre, de egy Sony-m van, aminel persze minden picit mashogy van nevezve - es ez engem laikust mar elegge elbizonytalanit. Amugy a TV KD-49XD8077, es nekem ugy tunik hogy eleg jol kommunikal a PS4 Pro-val, magatol valt, a brightness-t felhuzza maxra magatol ha HDR jatekot rakok be, kiirja, hogy HDR. Mindent auto-n hagytam mind a TV-n mind a konzol beallitasin kivul (kiveve a HDMI forma-ot raktam enhanced-re, enelkul nincs HDR 4K-ban).
Valoban nem ertek hozza, ezert teszek fel kerdeseket, es koszi a valaszokat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Rigormortiis #102052 üzenetére
Ezt jo olvasni, kerestem egy autos jatekot PS4-re (uj vagyok a platformon), es ebbe trafaltam vele. Tetszik eddig, bar en anno NFS underground-on nottem fel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Rigormortiis #102056 üzenetére
Koszi, mar megvettem a PS+ valtozatot.
-
WonderCSabo
félisten
HIhetetlen, de tovabbra sem tudok a webes feluletrol vasarolni, se a PS appbol. Csak konzolbol megy.
A transaction history-ban ez kerul bejegyzesre: Missed Charges.
Azt is latom, hogy levontak 37 forintot (0.1 GBP) a bankszamlamrol.A bankkartya infokat mar 500x atneztem, de biztos hogy jok, hiszen konzolrol tudok venni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz A`rpi #102145 üzenetére
Koszi a valaszt. Vajon ez ellen nem lehet tenni semmit? Rakerestem, sokan irtak a supportnak ezzel a temaval, de kb. csak sablon valaszt kaptak. A wallet funding nem rossz otlet, de nehogy mar a Sonynal kelljen parkoltatnom a penzem, ami ugy meg nem is visszateritheto.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Infernohun #106670 üzenetére
Witchert en is csak ajanlani tudom, nem veletlenul lett az ev jateka. En most tolom PS4-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest