Hirdetés
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
-
Neck
veterán
válasz
Victoorius #131682 üzenetére
Én a körülöttem lévők miatt vettem PS4-et (ismerősi, rokoni körben mindenkinek az van), viszont ha csak az olcsó játékellátottságot meg a kontrollert néztem volna, akkor X1S-t vettem volna a visszamenőleges kompatibilitás, kontroller, játékok meg a többi miatt.
Most szétgugliztam magam, szerintem nevetséges, hogy GT5-GT6-al nem lehet PS4-en játszani. A Sony néha mintha direkt szívatna ezekkel a f*-ságokkal.
Nézegettem, miket adnak ingyen PS Plussal, meg mik vannak a PS Now-ba, gyakorlatilag alig van benne olyan, ami érdekel
Kénytelen leszek mélyen zsebbe nyúlni és megvenni a címeket, ami dühít, mert nekem simán megfelelnének a pár éves játékok, kár hogy nem mennek PS4-en -
Neck
veterán
Sziasztok.
Úton van a német Amazonról a PS4-em.
Van valami mód a régebbi GT részekkel játszani rajta?
Mondjuk GT5.Köszönöm!
-
Neck
veterán
PS4 expertek! Mennyire számít jó vételnek egy PS4 500GB Slim, 2db DS4 controllerrel, €229-ért?
Illetve, ebben is lehet HDD-t egyszerűen upgradelni ugye? ( Láttam már csavarhúzót közelről
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest