Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
haddent
üzenetére
Nem csak az ESRAM a különbség, xboxban vannak még dedikált chipek, asszem pl hangra, Abu írt róla, csak amit xboxról ír az enyészeté amit a ps4-ről az szent evangélium.
A mostani multicímeknél látható különbség a maximum a két gép között, a megkésett xbox fejlesztői környezet miatt ez a racionális megközelítés, ugye ezzel még tetőzte is a hátrányát a gyártó, csak ha lemarad a premierről akkor még többet bukik. Én 30%-ot teszek a két gép közé a kezdetektől, pc-be pl én nem vennék 30%-al erősebb vga-t, mert tudom hogy az nem elég lépcső. De ha ugyanannyiba kerülne akkor nyilván az erősebbet választanám, csak itt jönnek képbe a többi dolgok. Pl hűtés hang, software, de a hírek szerint mindkét konzolnál vannak bajok. Versenyt futottak a piacra lépés elsőbbsége miatt és a fogyasztók itták meg a levét, persze most jöhet a szokásos szöveg hogy a ps4 már most tökéletes, de én nagyon reménykedem hogy nem az és mielőbb lesz egy új hardwares verzió, masszívabb hűtéssel és kikupált softwarrel, pl jövő év e3 kiállítással debütálhatna is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek