Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz Vasy09 #64892 üzenetére
Ha az első uncharted-et tudtad platinàzni mind menni fog. :-) Különösen a 3.rész..
Neato3loco: "Annyira parázok, amikor a Clickereket kell kikerülni/kinyírni..."
Na én ezért nem jàtszom vele.Végigjàtszottam ps3-on,de mégegyszer nem hiszem,hogy előveszem.
Engem felidegesít.
És gondold el ezt a legnehezebb fokozaton.. :-) Vannak itt akik platinàztàk. -
Elims
veterán
válasz neato3loco #64990 üzenetére
"Azok betegek."
:-DDDD Én inkàbb profiknak mondanàm,de nézőpont kérdése. :-)))
((Remélem olvassa ezt Wlac.))Perge: Én is lejjebb vettem normal szintről. :-)
VirDan: "Az Assassin's Creed Syndicate-el kapcsolatban az első nagy tapasztalat az, hogy ezt végre tényleg sokkal de sokkal jobban összepakolták."
Köszi!
James: Ha te is benne lennél az uncharted 4 beta-ban online én is kipròbàlnàm.Pedig kicsit sem vonz a beta.Na persze nem egymàs ellen... :-D Csak coop. :-)
-
Elims
veterán
Gratulàlok!!!!!! :-))))
Hogy vitted végig ilyen gyorsan????
Iszonyat,hogy milyen tempòban nyomjàtok a jàtékokat!!
Én az első rész felénél sem vagyok és legalàbb 10-15òràt jàtszottam màr vele.Van ugye 5 rész.....A black flag-et pàr héttel ezelőtt kezdtem és még 80%-nàl sem jàrok.Last of us-ra irkàltatok 10òràkat,nekem "àtfordult" a szàmlàlò. :-/ 24òra utan ùjra kezdi előlről és ha jòl emlékszem 5-6òràig tartott (azaz 29-30-ig). :-/
Tényleg ennyire gagyi lennék? :-/
//Gyuribàcsi rövid,lényegretörő vàlasza: "Igen." :-))))//Rem-X: Szia!
Ha vhogy tudnàd telepíteni rà a ps3 media serer-t és azt elindítani a winchester-en.Akkor làtnà a ps,màshogyan nem.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Igen,az első rész első felébe. :-/
B.Daniel: Köszi a syndicate íràst!
Bazsi: Ha lesz időd,csinàlnàl egy pàr fotòt a charing cross kiadàsròl?A bàbura lennék legfőképp kívàncsi.
Szerinted megéri a pénzt?Tuomas: Mit kell csinàlni abban az everybody gone to the rapture-ban?
Làttam screenshot-okat,de nem derült ki belőle. :-/Szabo: Szia! :-)
Ha ilyen vételen gondolkozol mindenképp(!!) a 20.évfordulòs joy-t vedd!Széép! :-) Vàr most szemeztem egy nagyon szép silver-rel is...de 3 nem kell.
-
Elims
veterán
válasz andro93 #65135 üzenetére
Pedig nekem tényleg annyi ha hiszed ha nem. :-)
Egyszer-kétszer youtube-ot is kellett néznem. :-/ Azt hittem,hogy teljesen elég lesz hozzà az angol (nem) tudàsom.Tévedtem. :-/Bazsi,B.Daniel: Köszi!
Tuomas: :-))) Csak mész benne és nézelődsz??
Ez komoly?Vmit gyűjtögetni vagy ilyesmi? :-) -
Elims
veterán
válasz Vasy09 #65182 üzenetére
...hardon nyomom, de nem volt olyan vészes.Te is keményen nyomod... :-)))
Yummy: "...erre benyogik, hogy nem kaptak eleget..."
Melyik volt ez az üzlet?
James: Gratulàlok!!!!! :-))) Én a sony helyében feldobnék neked egy "jelentéktelen" 10$-t az account-odra minden platinàd utàn.
Tényleg piszok jòl nyomod. :-) -
Elims
veterán
Ne higyj a youtube-nak. :-)
Nekem az 1.rész kivételével megvan mind.Pàr kört tettem màr minegyik gt részben és màsként làtom -nem csak én-.Gyuromoj: "Na végre átvettem az AC S-t."
Majd írj ròla te is egy-két szòt légyszives.
Természetesen adok a többiek véleményére (100%-ig!),de kívàncsi lennék a te íràsodra is.)Pöttön: "...az ütközések hangja is nagyon gáz volt..."Az ilyesmire esetleg burnout tökéletes jàték.Ez egy szimulàtor és az 5.rész arra hibàtlan. (Finoman fogalmaztam.)
Nem tudom,hogy te mennyit jàtszottàl vele,de szerintem nem eleget. ;-)
Írj ràm üzenetben és kölcsönadom vmelyik 5.részt. (Màr csak kétféle verziòban van meg -academy edition és signature edition-,vmelyiket tudom nélkülözni egy-két hònapig.)
Utàna màst mondasz. :-) /vagy azért sem..../ -
Elims
veterán
válasz PandaMonium #65450 üzenetére
Nem vagyok egy hantaboy..de akkor az én joystick-jaim vmi különleges joy-ok,mert ilyen 4-5òràkat ùgy megy el,hogy talàn egy(!) csík esik le a jelzésből.
Én nagyon fujjongnék ha tényleg így lenne nàlam is.Ez így gàz lenne nem kicsit...
Én azt javaslom,hogy töltve ne hasznàljàtok.Szerezzetek be egy plusz joy-t és csak cserélgetve.Bàr ha màr folyamatosan így nyomtàtok akkor annak az akksinak ùgyis mindegy viszont ha véletlenül vennétek egy ùj joy-t semmiképp ne hasznàljàtok töltés közben.
Igen,tudom,lithium meg köze nincs hozzà,de pròbàljàtok ki. ;-) -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Én is akkor majd ha 60e körül lesz.De ha meglàtja a baràtnőm......nem kis harc lesz. :-/ Az online jàtékot is utàlja főleg ha beszélgetek is mellé.Akkor vége van.
Egyébként szerintem hosszùtàvon biztos nem tesz jòt a szemnek.Akàrmilyen "megjelenítő akkor is pàr cm-re van a szemedtől érezd bàrhogyan.Vasy: Jòl nyomod!!!!!! :-)
Gratulàlok!!!! :-) Ezigen... -
Elims
veterán
Pàr év hasznàlat utàn kiderül.Jönnek majd a hírek csak addigra késő lesz. :-/
Nem kis problémàba ütköztünk ma.
Share play.Jàtékot pròbàltam megosztani.Tomb raider hibàtlanul megy,a project cars viszont nem. :-/
Teljes verziòt vettem meg akciòban a magyar store-bòl (magyar account-tal 12e volt szòval nem demò vagy trial vagy vmi ilyesmi),magyar account-nak osztanàm meg,de a ràkapcsolòdàs előtt azt írja,hogy talàn nem egy régiòban vagyunk.
Mitől lehet ez?? -
Elims
veterán
válasz varadigabor #65654 üzenetére
Ezt hogy érted??Van order film??
Bazsi: Hibàs az order? :-( Most vettem meg gyűjtőiben. :-////
Nagyon gàzos??Árpi: :-DDDDD
-
Elims
veterán
válasz Bazsi1987 #65696 üzenetére
Akkor nekem sem tünik fel majd 48"-on. ?
Pöttön,SzGergely: Köszi!Mostmàr értem,hogy miért írjàtok filmnek. :-) Hasonlò lehet mint a beyond - two souls.Nekem az is tetszett.
Van egy platinàm,szerintem ps3-ra a legjobb jàtékbòl.Hangulatra 100%.Nekem legalàbbis..
Egyébként a tròfea nem nagyon mozgat,van pàr jàték ami lazàn megadta volna..
Eladni biztos nem fogom,ha màr megvettem nem megy tovàbb. (Pont ma érkezett meg.)Létezhet az,hogy a project cars-t nem lehet megosztani??Ma jutott az eszembe,hogy mintha vki azt mondta volna innen pàr héttel ezelőtt gta online közben. ?
-
Elims
veterán
Fent volt egy pàr hétig a jatekaim.hu-n az order blackwater edition.Miért nem vette meg senki??Azt írjàtok,hogy annyira nem gàz.8e-ért vettem meg ajànlott postàval együtt.
Olvastam,hogy tartozott ehhez két kòd.Azt külön meg lehet vajon venni a store-bòl?Vmint nincs hozzà kiskönyv. :-/ Csak egy lapocska rajta a joy leíràssal.Alapbòl ennyi van benne?Semmi kiskönyv? Mint az elder scrolls - skyrim-hoz. -
Elims
veterán
válasz RunnyJuggler #65818 üzenetére
Ugyanùgy van összerakva mint a gyàri.Nem recseg,nem ropog,stabil.Viszont szebb!
Ha joy-t veszel megéri azt a 2eFt. pluszt. -
Elims
veterán
Írj nekem légyszives ps3-mas 3D-s jàtékot.A mùltkor akciòban megvettem a motorstorm 3D-t 1200Ft-ért,de pontosan 10fillért ér.Semmi 3D nincs benne. :-/// És nem is lehet sehol àtàllítani.A tv-n bekapcsoltam,de nem sokat ér. :-/
Rigormortiis: Hogy-hogy beszippantott?? :-o
Az a filmjàték? :-) Jò? Nekem a gépben a lemez,de még nem indítottam el.Nescafé: Ha ismered a last of us-t,szerinted melyik a félelmetesebb?Until dawn-last of us??
-
Elims
veterán
válasz kovsol #66060 üzenetére
Én a spotify-vel vagyok így.Sehol nem tudom megnézni az àràt.
A ps now havonta kb. potom 5eFt. :-)))Blazsey: Gratula a géphez! :-) Akkor làtlak majd fent.. :-)
Black Dragon: Ha én hasznàlt jàtékra érdeklődöm a legfontosabb mindig ez: "Milyen nyelvű/régiòjù/àllapotù?Megvan hozzà minden tartozék/kiegészítő/kòd(ok)?"
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Neoteric #66132 üzenetére
Köszönöm! :-)
És ha màr vàlaszoltal,nem emlékszel véletlenül a project cars share play-ezésére?Talàn ti mondtàtok,hogy van egy-két jàték amit nem lehet megosztani.
Madwe: Jòl írja Gyuribàcsi.. :-DDDD Vagy jobb "dolgot" kaptàl az emberedtől... ;-))))
Én az Éves plus-t nem sokkal dràgàbban vettem amit írsz.Az évest!
Ps now-ra írtam az 5e-t.Ennyit írtak a ps3 topikban -nem jàrtam utàna- és olyan írta aki nem téved. -
Elims
veterán
válasz perge666 #66227 üzenetére
Ma végére értem a black flag-nek,igaz még nem teljesen,abban az abstergo challange-ben elmaradt 2-3dolog,azokért még visszamegyek.A végén -talán- a feliratoknál (hogy ki készítette az adott ország feliratát) találtam egy magyar nevet. :-) Peter Perge :-)
Szóval benne voltál?? :-))))Egyébként hihetetlen összarakott játék.Bárkinek bátran ajánlanám.Tényleg nagyon jó.Tökéletes sztori,jó megvalósítás. /persze elismerem,hogy az irányítás ritkán nem teljesen egyértelmű,de ettől függetlenül igen ajánlott/
Most jön az order..[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz perge666 #66256 üzenetére
Nagyon ajànlom! :-)
Black Dragon: Gratulàlok a géphez! :-) Jò jàtékot!
Vki írja meg nekem kérem,hogy az order-ben hogy a faszba lehet nyelvet àllítani??Azt írta a kedves eladò,hogy VAN benne magyar nyelv.
Tényleg ennyire gusztustalanok lennénk vagy én vagyok pancser?? Reménykedem az utòbbiban.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz xenom0rph #66337 üzenetére
:-(
A németet csak példaként kérdeztem hátha van vhol a menüjében és csak én siklottam át felette.Ezek szerint nem. :-((
A store-on többször nem írják a magyar nyelvet,például a black flag-nél sincs ott,de a játékba meg van.
Akkor marad az angol. :-/// ((de nem most,rákészültem,hogy ezt is fogom teljesen érteni,erre koppanás van.Hanyagolom most kicsit...))
Köszönöm!Van itt esetleg olyan vki aki max.10percre (inkább 5) megosztaná velem az assassins creed syndicate-ot?
-
Elims
veterán
válasz gyuribácsi88 #66440 üzenetére
Nem kicsit.. :-)
De ha neki tetszik...és az a lényeg. :-)SzGergely: "Na itt platinázni vagy 10-15 óra legalább."
10-15óra semmi. :-) Ha a trófeát nézzük van amikor 20-30óra alatt jön össze egy bronz.Sőt!Ha rákattancsz a gta online-ra akkor egy idő nem jön trófea.
"Karácsonyra tervezem beszerezni az új AC-t..."
Addigra legalább olcsóbb is lesz. :-) (Én meg lehet,hogy a napokban megveszem a charing cross-t vagy a big ben-t -bár utóbbiról jó lenne fixre tudni,hogy van-e benne magyar nyelv+a witcher 3-at.)
A syndicate platinával azért óvatosan.Nem lesz meg 10-15óra alatt. ;-) -
Elims
veterán
Gratulàlok hozzà!!!!!!!Veszett gyors voltàl!!! :-)
Tényleg ilyen iszonyat nehéz szerkeszteni a hozzàszòlàst??Egymàs utàn lemegy 2-3??
Én szinte mindig opera mini-vel vagyok itt (igen,opera mini) és mindig làtom egyszerűen a szerkesztés gombot.
Elhiszem,hogy pikk-pakk őstagok meg ph akàrmik akartok lenni,de ne egy hét alatt.Megvan az gyorsan minek így "trükközni"??
Legalàbb vàrnàtok ki az 5percet és senki nem szòlhatna semmit!Szerk.:
Firstking: Nagyon korrekt!!Köszi a kòdot! Bàr én nem hasznàlom fel,de ez egy magyar embertől le a kalappal!!
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz delibab #66501 üzenetére
Sajnos igen.. Màs màr meghirdette volna x Ft-ért egy komolynak tünő szöveggel. "Ezzel sokat spòrolhatsz!"
Nestquick: Làtom az időt,mert nem mobilverziòban nézem.Nem neked szòlt.
Nagy kérésem lenne vki felé.szeretném innen megrendelni ezt a big ben-t viszont nem tudom biztosra,hogy van-e benne magyar nyelv.Kerestem support-ot nem sok szerencsével. :-/ Esetleg megtudnà kérdezni vki -ha megtalàlja egyàltalàn-,hogy van-e benne magyar nyelv?
Ha nincs akkor inkàbb kihagynàm és a charing cross-t venném meg a witcher 3-mal.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz perge666 #66712 üzenetére
Igen.Collectors és special edition.Azt nem tudom biztosra,hogy ps4-re is van,de 90%-ra igenre mondom a collectors edition-t.
A konzolok szervíze oldalon van.Madwe: "...hülyeségnek tartom a felezést, mert ha szarabbul fogynak a játékok, kevesebb cím jön s lehet nem lesz jövője a psnek AZ EGÉSZ VILÁGON..."
Volt egy nagyon jò statisztika a mùltkor talàn itt.
A magyarok ùgy veszik a digitàlis jàtékokat mint a cukrot.
Én sem vagyok a felezés mellet -bizalmatlansàg miatt-,de ha nem àllnànak össze így a jàtékosok nagyon kevesen fizetnék ki a jàtékot a megjelenésekor.Lagtöbben kivàrnànak hònapokat.Ez 100%!
Szerintem -üzleti szempontbòl a cégek javàra- jò dolog a felezés. -
Elims
veterán
Köszi! :-)
Találtam egy unity-t...Pandamonium: Madwenek viszont annyiban igaza van,hogy 18e-ért a sajátja,míg felezve nem teljesen.És ha a partner gondol egy merészet csak gond van..
Mondjuk ez személyes ismeretség/több év felezés után azért nem rizikós.Stickles: Így van.Ketten tudtok vele játszani.
-
Elims
veterán
Így van,talàn így.De ehhez is szerintem érdemes a személyes ismeretség vagy több év együtt jàtszàs.
Arpi6k: Gratulàlok a géphez! :-)
Ne szenvedtesd magad,jàtsz most olyannal ami könnyebben menne,amivel könnyebben megszokod a joy-t.Nehogy elvegye a kedved a géptől.. ;-)Marilllyo: Szerintem a last of us keményebb horror ill. paràsabb.
Néztétek ezt a game.co.uk-t?Vannak jò dolgok jò àrban.
Assassins creed unity - only at game 5900Ft. postàval.
Ebből 1200Ft. körül volt a posta.Angliàbòl! :-)
Itthon 900Ft. a futàr... -
Elims
veterán
válasz TazLeacher #66828 üzenetére
Én is kb.5òràt alszom,emellé màr nem szorítom be a jàtékot,3-4òra kevés lenne. :-(
Hasznàlt jàték.De nem gond.Ami gond,hogy nem tudtam megkérdezni a szokàsos szövegem az àllapot/nyelv/régiò/kiskönyv,stb-ről. :-/
Így csak reménykedem...Szerk.:
Tex Murphy: Szia!
Van topikja inkàbb ott kérdezd meg.
Nekem is megvan,de még nem pròbàltam ki.Ha minden kötél szakad beszélj az ügyfélszolgàlattal.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
"Sohasem voltam oda a horrorjátékokért, mert annyira nem szeretek parázni."
:-DD Csak ilyet ne írjon senki last of us platinàval(!!!) a tulajdonàban. :-)))
Toompa: 1.5éves gépet teljesen fölösleges ùjrapasztàzni.Mindegy,hogy mennyire poros a helyiség amiben van és mindegy,hogy mennyit megy,1.5évesen teljesen fölösleges. Én teljesen ugyanígy jàrtam ahogy te csak én a ps3-mat pasztàztam meg pàr hònapja.
-
Elims
veterán
1.5éves gépnél a gyàri paszta közel sem szàraz.Teljesen tökéletes.Por meg ha tényleg poros helyen is van akkor sem annyira gàzos,hogy keményen lefogja a levegő àramlàsàt.
3év körül viszont màr ajànlott,ha jobban hasznàlva volt a gép.Persze ha vkit jobban megnyugtat az ùjrapasztàzàs és vmennyire konyít hozzà akkor àrtani biztos nem àrt egy alapos takarítàssal.De egyàltalàn nem indokolt.Aki végigjàtszotta a syndicate-et és jàtszott màr a black flag-gel,írja meg kérem,hogy a syndicate-ben van-e annyi tartalom mint a black flag-ben?
Ugyanezt kérdezném az unity-ről black flag-hez hasonlítva. -
Elims
veterán
válasz toompa #66887 üzenetére
"De a tapasztalat azt mutatja,hogy nem azonos minőségű pasztákat használnak összeszereléskor."
Ezt viszont nem tudom.Nekem ez most ùj.De ha tényleg így van -elhiszem ha írod- nagyot hibàzott a sony.Pont ezen spòrol?+felajànlja a garanciahosszabbítàst..végülis lehet,hogy ùgy van vele ezt a pàr Ft-os pasztàt pikk-pakk felrakjàk ùjra ha vki visszavinné meghisszabbított garanciàban. ?
Szerk.:
Wlac: :-))) És ezek utàn írod,hogy nem szeretsz paràzni. :-DD
Ahhoz képest tényleg.Kinyomtad platinàra,amiről ugye tudjuk,hogy nem egy-két hét ha nagyon keményen nyomod is.. :-))))[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz arpi6k #67010 üzenetére
"Pozitívan csalódtam benne sokkal rosszabbra számítottam. Szerintem kb 13-14 órát simán kibírt egy feltöltéssel."
Legalàbb vki.. Én azt hittem,hogy az én joystick-jaim csoda szerkezetek a többiékéhez képest.Az enyéim ugyanennyit.
Mondjuk én azt vettem észre,hogy nem mindegy mivel jàtszol!Mondjuk egy gta 5 online kicsit jobban meríti mint mondjuk egy black flag.Ez 100%!
Nàlam sincs semmi energiatakarékossàg.Gta közben a hangszòrò és a head-set is megy -természetesen a rezgéssel együtt.Màs.Megérkezett a syndicate.Iggen nagy dobozban.A felére szàmítottam..Meglepődtem àtvételkor.
A szobor nagy(!) benne,az art book szép mint a többi gyűjtőiben (bàr nekem vhogy az uncharted art book mintha picit igényesebbnek tünne,de ez is tényleg szép!A pòlòta xl van írva,de talàn l-es,adtak hozzà még 2db söralàtétet is. :-)
Viszont furcsàlltam,hogy season pass nem jàr hozzà,azt külön lehet megvenni."Màr kaphatò!" ùgy van a tokban. (Persze a két kòd benne van.)Kívàncsi vagyok a jàtékra,ha ti nem nagyon írtatok ròla..
-
Elims
veterán
Nekem még picit szokatlan,főleg a kamera a black flag/rogue után. Igaz,utóbbival még nem sokat játszottam. Viszont szép!
Amitől kicsit idengenkedem,hogy ebben olyat,hogy gondolkozni egyáltalán nem kell.Mindent a szájába ad az embernek. :-/ Azt is és oda mutatja amit és ahogyan kell csinálni.Remélem,hogy ez csak az elején van így és abbahagyja majd ezt... -
Elims
veterán
Ez az amit tényleg nem hiszek el!!! :-(((
Napokkal ezelőtt kérdeztem meg nagy nehezen,mert alig talàltam meg,most jött meg a vàlasz:"Hi Tom,
Thank you for contacting Ubisoft Customer Support.
I apologise for the delayed response.
My name is Steven and I will be assisting you with your query.
I can confirm that the European version of the game contains Hungarian subtitles and menus.
If you have any further queries, please do not hesitate to contact us again.
Kind Regards,
Steven"Tehàt az Assassin's Creed -Syndicate -Big Ben Edition-ben Van magyar nyelv. :-(((((( (falbaverős smiley) Nem hiszem el. :-( Pont ma vettem àt a charing cross-t. :-((
Ha vki venne big ben edition-t kérem írjon ròla. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest