Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
Ra's al Ghul #110134 üzenetére
Épp tegnap szedtem le a Mass Effect Andromeda triál-t 10 óra origin access-el. A játék nagyon nagyon jó lett engem teljesen magával ragadott tuti megveszem, de hogy pc-re nem fogom az fix. Egy gtx 1060-al nincs meg a stabil 60fps az szerintem nevetséges. A beállításokkal játszadoztam és kb a medium az ami talán stabilnak mondható viszont, ha mindent high-ra rakok akkor nagyon ingadozik az fps, de ugyan ez ultrán is és az fps is kb annyi, mint high-on. Ha még lentebb veszem medium akkor hozza a stabil fps-t 55-60 között ugrált v-sync mellett, így már tudom, hogy ps4 pro-n fogok vele játszani fix 30 fps-el
Ja és elméletileg már a triál is tartalmazza az animáció javítást, de még mindig röhej ahogy kinéz. Ezt remélem nem gondolták komolyan és javítanak még rajta megjelenésig, néha a nevetés fogott el olyan vicces animációk vannak a játékban főleg mozgás közben, mintha táncolnák
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest