Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
revneiq
csendes tag
Igen 8GB-om van, a lapozófájl be van kapcsolva amennyit enged, annyira van állítva. Az az érdekes, hogy eddig nem csinálta. Nem is volt semmi módosítás a gépemen, driver frissítés stb., hogy arra lehetne gyanakodni. Az egyedüli frissítés az a játék volt. Megpróbáltam a reshade módszert is, hátha a gépem piszkoskodik, de nem segített. Aztán még az "indítási opciók ..."-nál is bepróbálkoztam a különböző parancsokkal, nem jártam sikerrel. Szóval most itt tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest