- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Creever
üzenetére
Nem tudok különösebb konkrétumot, és a hibát sem tudom reprodukálni. Csak ezt tapasztaltam a hét végén. Volt olyan turret, ami mögött 3-an görcsöltünk infiltratorok, és próbáltuk kiszedni belőle a vanu-t, de nem sikerült. Máskor meg pik-pakk működik, csak odaállok srégan mögé, és már pörög is az időzítő.
DE a legjobb, hogy volt olyan, hogy egy üres turretet (ami nem is mozgott) sem tudtam meghekkelni, hiába ugráltam körbe. Ráadásul nem is tudtam rendesen körbejárni, mert nem engedett az ágyúcsövek alatt elbújni teljesen az oldalához.
Ja, és a légvédelmi turretnél beáll az ember a két cső közé, és simán agyonlő...
Most a hétvégén magamhoz képest sokat toltam, mert elnyomtam egy 3 napos boostot.
Kapott is a billentyűzet rendesen, meg a gyengébb idegsejtjeimet is könyörtelenül utolérte az evolúciós szelekció
Új hozzászólás Aktív témák

- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs