- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ez nekem annyira érdekes, hogy mostanában egy játékot nem azzal kezdenek az emberek, hogy benéznek az optionsba, és személyre szabják ...

Nem is indítok addig semmilyen játékot, amíg azt át nem rágtam rendesen. Már a beállítható funkciókból is egy csomó minden kiderül a játékról, arról nem is beszélve, hogy a legritkább eset az, amikor nekem a WASD-n kívüli funkciók a számomra természetes helyre vannak bindelve
-
Shing
őstag
Ezért jók a nagy csaták sztem... Pl. ez... Te csak egy vagy a sok közül és nincs túlgyorsulva a játékmenet. Csak nem mindig alakulnak ki ilyen csaták.
Egyébként jonnyjoker01-nek igaza van, sztem nem annyira a skill vagy a felszerelés számít a játékban. Azt kell nagyon tudni, hogy honnan jöhet ellenség, mit jelent az ha meglátsz egy ellenséges sunderert a domb mögött, stb. Ha egy bázisnál megy a csata nem lehet úgy rohangálni mint egy másik játékban... Vagy lehet, csak tudnod kell, hogy kell mozogni.
Olyan pontot automatikusan kapsz aránylag gyorsan, úgyhogy attól nem kell félni. Egyébként csatlakozz squad vagy platoonhoz, ha van kivel harcolni talán nem olyan frusztráló. De nem akarom erőltetni, ha ennyi volt a gém akkor ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Intel Core i3 10105F processzor
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest