- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ez nekem annyira érdekes, hogy mostanában egy játékot nem azzal kezdenek az emberek, hogy benéznek az optionsba, és személyre szabják ...

Nem is indítok addig semmilyen játékot, amíg azt át nem rágtam rendesen. Már a beállítható funkciókból is egy csomó minden kiderül a játékról, arról nem is beszélve, hogy a legritkább eset az, amikor nekem a WASD-n kívüli funkciók a számomra természetes helyre vannak bindelve
-
Shing
őstag
Ezért jók a nagy csaták sztem... Pl. ez... Te csak egy vagy a sok közül és nincs túlgyorsulva a játékmenet. Csak nem mindig alakulnak ki ilyen csaták.
Egyébként jonnyjoker01-nek igaza van, sztem nem annyira a skill vagy a felszerelés számít a játékban. Azt kell nagyon tudni, hogy honnan jöhet ellenség, mit jelent az ha meglátsz egy ellenséges sunderert a domb mögött, stb. Ha egy bázisnál megy a csata nem lehet úgy rohangálni mint egy másik játékban... Vagy lehet, csak tudnod kell, hogy kell mozogni.
Olyan pontot automatikusan kapsz aránylag gyorsan, úgyhogy attól nem kell félni. Egyébként csatlakozz squad vagy platoonhoz, ha van kivel harcolni talán nem olyan frusztráló. De nem akarom erőltetni, ha ennyi volt a gém akkor ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple MacBook
- sh4d0w: Nyitlocker
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest