Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fastleslie
senior tag
a TV tuner kártyánál régióként mit kell beállítani? PAL-???
Én Németországra állítottam, állítólag az jó, de így igencsak rá kell segíteni kézzel a hangolásra! (Nem mertem Hungary-t választani, mert nem biztos, hogy az a Secam-ra való átállás utáni Magyarország... 2004-es driver, de a 1997-es reinkarnációja...) és zavar, hogy nem írja ki a frekvrenciákat a TV tuner, pedig az nagy könnyebbség lenne, mert megvan a frekvrenciatáblázatom... (kábel TV)
Esetleg tud valaki jó alternatív TV tuner programot ajánlani, amelyik felismeri a PixelView kártyát is? (és nem árt, ha használni is tudja
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én Németországra állítottam, állítólag az jó, de így igencsak rá kell segíteni kézzel a hangolásra! (Nem mertem Hungary-t választani, mert nem biztos, hogy az a Secam-ra való átállás utáni Magyarország... 2004-es driver, de a 1997-es reinkarnációja...) és zavar, hogy nem írja ki a frekvrenciákat a TV tuner, pedig az nagy könnyebbség lenne, mert megvan a frekvrenciatáblázatom... (kábel TV)
)