Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fokszmulder
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Amúgy 1 tárgyam nem lett meg a 12-ből,csak anyám ilyen izé nem érti meg hogy teljesen mindegy melyik félévben csinálom meg,de nem akarom félévig ezt hallgatni.semmi retorzió nem lenne egyébként.
-
Fokszmulder
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Elmondom mire kellett volna,van egy ilyen neptun rendszerünk amiben bent vannak a vizsgák,jegyek stb.Na már most anyám úgy is megakarja nézni év végén stb,azért gondoltam azt hogy lementem printscrenel ps-el átszerkeztem felteszem egy ftpre és azt mutatom meg.De közben sikerült megoldanom.Lementettem firefoxal az oldalt és a html kódban az elégtelent simán átirtam közepesre
Van egy ilyen pipa utánna hogy teljesitett tárgy azt is sikerült megtalálni megátirni a kép elérését.Mondjuk az oldal lementése nem lett vmi teljes mert 1-2 kép hiányzik róla stb de majd azt dreamweaverrel megoldom. -
Fokszmulder
csendes tag
Hi!
Azt hogy lehetne megoldani(ha egyáltalán meg lehet),hogy felmásolok egy képet ftp-re,megnyitom a böngészővel,és a a böngésző cimsorában ne jelenjen meg a .jpg.
Fontos lenne plz válaszoljatok ha tudtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Van egy ilyen pipa utánna hogy teljesitett tárgy azt is sikerült megtalálni megátirni a kép elérését.Mondjuk az oldal lementése nem lett vmi teljes mert 1-2 kép hiányzik róla stb de majd azt dreamweaverrel megoldom.