Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
Nicotin
üzenetére
Szia! Nagy Gusztáv - Webprogramozás Letöltési link az oldal alján, pont ezt olvasom!

-
törölt tag
válasz
Nicotin
üzenetére
Nem akarom reklámozni, de sitepoint-on elég sok akció van, volt, hogy ingyenesen is adtak régebbi kiadványokat. 2009 és előtte, az alapok elsajátítására szerintem segítséget adhat.
Angol tudás kell, de szerintem ez IT fronton nem újdonság, a tanulásban (később a kutatásban) ennél nagyobb előny ritka szerintem, ér annyit mint a jó memória, mivel eléggé mozgásban kell maradni az ismeretek tekintetében, ha valaki jól szeretne dolgozni.
-
törölt tag
válasz
Nicotin
üzenetére
A kép bináris információ, ne töltsd adatbázisba. Tedd könyvtárba és a nevét ill egyéb adatait tárold adatbázisban.
Ha ki akarod védeni a frissítésnél újra feltöltést, akkor egy egyszerű módja, hogy PHP header(Location)-el egy másik oldalra mész. Mondjuk olyanra ami feldolgozza a képet. Átméretezi, db-be tárolja az adatait, stb és visszajelzést ad a felhasználónak, hogy lezajlott a dolog.Más:
Ezzel mi lehet a gond? Win alatt oké, de macOS alatt PHP7.2-t használva nem megy...
Read jog van mindenkinek a fájlokhoz, mégis permission denied..
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest