- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Agostino #20133 üzenetére
CSAK leárazva szabad ott bármit venni 10 USD/EUR körül.
Az eredeti árak kicsit magasak ahhoz, hogy egy random indiai akcentust hallgass. Persze vannak egész kiváló minőségű, amerikai akcentussal beszélő oktatók is.
Értékelés szerint kell listázni, és amin van több TÍZEZER csillag, azt vedd meg az első 3-5 közül.
-
disy68
aktív tag
válasz
Agostino #20133 üzenetére
Sokszor vannak leárazások 11 euróra mindenféle indokból (hétvégi, nyári, téli, éppenmost, etc). Az értékeléseket fontos nézni. Korábban linkelt valaki a programozás topic-ban egy általa írt crawlert, ami az aktuálisan ingyenes kurzusokat szedte össze. Én is bezsákoltam párat, ami érdekelt volna, a legtöbbet nem is lehetett értékelni, nem véletlenül, kritikán aluli volt az összes. Szóval a minél többen minél jobbra értékelt kurzusokkal nem fogsz nagyon mellélőni.
-
-
gilfoyle
őstag
válasz
Agostino #19826 üzenetére
Ez a két sql generálódik le a kódoddal:
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('egy','ketto','3')
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('négy','','6')
Ezek elvileg jók. Azt nézd meg, hogy a mysql táblában a mezők lehetnek-e NULL értékűek vagy kell-e lenni valamilyen értéknek, illetve asz SQL STRICT mód kavarhat még be... -
válasz
Agostino #18781 üzenetére
Az iconv szerintem akkor jó, ha nincs más ésszerű megoldás, esetleg különböző karakterkódolású forrásokkal kell dolgoznod. Vagy mondjuk az egész rendszered ISO-8859-2-ben készült, de neked most egy utf-es adatbázist kell feldolgoznod. Alapvetően az a cél, hogy a karakterkódolás konzisztens legyen a teljes rendszerben, és ne kelljen iconv-t használni.
ennek mellőzése és a php file karakterkódolásának beállítása jelent komolyabb kockázatot?
Ez attól függ, hogy mekkora a rendszered, illetve ez a modulja mennyire integrált.
-
törölt tag
válasz
Agostino #18559 üzenetére
Hát, nekem már volt egy kis c# alapom, amikor tanulni kezdtem a PHP-t, úgy azért egyszerűbb volt, sokkal könnyebb volt értelmezni a példa kódokat. Ha nagyon az elején akarod / kell kezdeni, fuss át ezen. Egész jól átmegy a lényegen, egyszerű példákkal.
Csináld meg a példákat, sokkal jobb, ha magadtól jössz rá a működésre, mint bemagolni egy könyvet vagy példát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest