- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #7076 üzenetére
Nekem a phpList bevált.
(#7075) kukinyo
Ha a böngészőben a forrást megnézed (akár firebuggal), milyen class van az aktív menünél? -
Peter Kiss
őstag
válasz
Speeedfire #7076 üzenetére
Kiküldéshez készítesz egy buffertáblát. Mikor megvan írva a levél, rányomnak a kiküldésre, akkor ebbe belekerül minden szükséges adat (e-mail cím és a hírlevél ID-je mindenképp), majd elkezdi a rendszer kiküldeni. Lehet cron-nal, de én pl. AJAX-ot használtam automata újrahívással. Rányomnak a küldésre --> táblát felépíteni --> kiszedi pl. az első 50-et (törli is a táblából) --> elküldi --> visszahív a szerveroldalra az újabb 50-es adatért. A kérések között eltelik mindig egy kis idő. Ha ezt a módszert választod, akkor a buffertáblába be kell rakni, hogy ki intézi az aktuális kiküldést, így el lehet kerülni azt, hogy ha egyszerre 2 küldés van folyamatban, hogy összeakadjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 4
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest