- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
urandom0 #21638 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
Mivel ez már nem php így át mentem sql topikba [link]
"nem hiszem, hogy PHP-s SQL videotutorialból ne lenne annyi, mint égen a csillag"
Én egyet se találok. Mindegyik annyi, hogy username, pasword, registration. És itt megáll.
Ez nekem egyik se kell. Sokkal összetettebb database kell nekem, másik topikban leírtam.
Össze dobtam egy json -t, ezek kellenek bele, csak nem tudom hogy néz ez ki sql -ben
[link]Xampp - pont azért ami fentebb volt. Hiba hiba hátán, és félre tanulom/értelmezem, aztán tépem a hajam miért nem jó a szerveren, mikor a gépemen meg jó.
pch: "SQLite+hez nem kell terminálba turkálni."
akarhol nézem mindenhol csak terminal-ban turkálnak. Semmit se találok hogy kell telepíteni, mit kell telepíteni. Csak a terminálos pötyögések. Pedig sokkal jobbnak tűnik mint a mysql, az amit olvastam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest