- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Sk8erPeter #14822 üzenetére
Lusta vagyok adatbázissal szenvedni (létrehozni, szenvedni az undorító karakterkódolással (amit nagyon gyűlölök)), a könyvben még ténylegesen nem tartok ott, de már olvasgattam bele, és ameddig nem tartok ott ténylegesen addig nem is akarom használni.
(#14823) fordfairlane
Ja értem már mire gondolsz.
A feladatban ez volt megadva, hogy az utolsó oldalon jelenítsek meg egy számlálót és ilyen képekkel jelenítsem meg. Ebben a feladatban az oldalletöltést kell számolni, majd a következőbe kell úgy átírni, hogy munkamenet alapján és azt naplózni is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest