Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Igen, de azért mondtam, mert ha inline van akkor sok jelentősége nincsen
, csak minden karaktert meg akart spórolni meg emelett mintha egyszer azt olvastam volna, hogy az inline jobb kompatibilitási szempontból (bár ezt már lehet ,hogy csak beképzelem, lusta vagyok rákeresni).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak minden karaktert meg akart spórolni meg emelett mintha egyszer azt olvastam volna, hogy az inline jobb kompatibilitási szempontból (bár ezt már lehet ,hogy csak beképzelem, lusta vagyok rákeresni).