Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam, ehhez hasonló irányt nagyobb versenyzők is követtek, nem véletlenül. Hiba lehet benne, nem próbáltam ki, igazából egy sornyi megvalósítást se akartam írni, de így talán egyértelműbb.
---
#11050, Sk8erPeter, ezt hívják ocsmány megoldásnak, no offense.

---
#11051, Soak, az OO-val még nem kerültél közelebbi barátságba, de nagy pirospont a külön header és tab-ok legyártásáért, innen már csak egy lépés a NVI (non virtual interface, én is ezt használtam).

-
Soak
veterán
válasz
pvt.peter
üzenetére
Szia !
http://ideone.com/nUwsA ez megcsinálja azt kódot amit szeretnél (mármint a mellékelt kódrészletet) , egy osztály tulajdonságainak megfelelő számút, majd azok értékét beteszi magába a tabsba .
Szerk : A fül neve pedig a tulajdonság neve.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
pvt.peter
üzenetére
Csak azt mondom, ami hirtelen eszembe jutott, lehet, hogy lehetne még ezerszer jobb megoldással (pl. template-ezéssel).
Esetleg gyűjthetnéd egy private $tabs = array(); tömbbe a füleket (privát osztályon belüli változó), ahol a tömb kulcsai maguk a fül azonosítói lennének. Kiegészíthetnéd az addNewTabet úgy, hogy egyből a HTML-tartalmat is hozzáadod:
public function addNewTab(tabId, tabLabel, htmlContentOfTab)
Aztán lenne egy renderTabs() metódus, ami legenerálná az összes fület ciklusokkal, úgy, hogy létrehozná a megfelelő linkeket (ez egy ciklus), meg hozzácsapná az azonosítókkal ellátott diveket (ez még egy ciklus).
Az osztályon belül a private $tabs = array(); tömbbe valahogy így gyűjthetnéd ki (ami az osztályon belül így lenne elérhető: $this->tabs):
$tabs = array(
'fragment-1' => array(
'label' => 'One',
'content' => '<p>tartalom egy.............</p>'
),
'fragment-2' => array(
'label' => 'Two',
'content' => '<p>tartalom kettő.............</p>'
),
'fragment-3' => array(
'label' => 'Three',
'content' => '<p>tartalom három.............</p>'
),
);Ez csak első megközelítés, de ezt így nagyon egyszerű lenne megvalósítani. Persze gondolni kell az XSS elkerülésére is biztonsági okokból, ha WYSIWYG-jellegű admin-felület lenne a tartalom belepakolására.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest