- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
pvt.peter #11049 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam, ehhez hasonló irányt nagyobb versenyzők is követtek, nem véletlenül. Hiba lehet benne, nem próbáltam ki, igazából egy sornyi megvalósítást se akartam írni, de így talán egyértelműbb.
---
#11050, Sk8erPeter, ezt hívják ocsmány megoldásnak, no offense.
---
#11051, Soak, az OO-val még nem kerültél közelebbi barátságba, de nagy pirospont a külön header és tab-ok legyártásáért, innen már csak egy lépés a NVI (non virtual interface, én is ezt használtam).
-
Soak
veterán
válasz
Szia !
http://ideone.com/nUwsA ez megcsinálja azt kódot amit szeretnél (mármint a mellékelt kódrészletet) , egy osztály tulajdonságainak megfelelő számút, majd azok értékét beteszi magába a tabsba .
Szerk : A fül neve pedig a tulajdonság neve.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Csak azt mondom, ami hirtelen eszembe jutott, lehet, hogy lehetne még ezerszer jobb megoldással (pl. template-ezéssel).
Esetleg gyűjthetnéd egy private $tabs = array(); tömbbe a füleket (privát osztályon belüli változó), ahol a tömb kulcsai maguk a fül azonosítói lennének. Kiegészíthetnéd az addNewTabet úgy, hogy egyből a HTML-tartalmat is hozzáadod:
public function addNewTab(tabId, tabLabel, htmlContentOfTab)
Aztán lenne egy renderTabs() metódus, ami legenerálná az összes fület ciklusokkal, úgy, hogy létrehozná a megfelelő linkeket (ez egy ciklus), meg hozzácsapná az azonosítókkal ellátott diveket (ez még egy ciklus).
Az osztályon belül a private $tabs = array(); tömbbe valahogy így gyűjthetnéd ki (ami az osztályon belül így lenne elérhető: $this->tabs):
$tabs = array(
'fragment-1' => array(
'label' => 'One',
'content' => '<p>tartalom egy.............</p>'
),
'fragment-2' => array(
'label' => 'Two',
'content' => '<p>tartalom kettő.............</p>'
),
'fragment-3' => array(
'label' => 'Three',
'content' => '<p>tartalom három.............</p>'
),
);Ez csak első megközelítés, de ezt így nagyon egyszerű lenne megvalósítani. Persze gondolni kell az XSS elkerülésére is biztonsági okokból, ha WYSIWYG-jellegű admin-felület lenne a tartalom belepakolására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest