- sziku69: Szólánc.
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Megint szopattam magamat 1,5órát, aztán neki álltam alapoktól újra írni egy pár funtcion kódot és eszembe jutott, hiszen pont egy hasonló kódot beszéltünk a php topikban ami ezt megoldhatja. Első probára hibátlanul lefutott, igaz, hogy jó pár módosítással, de logikailag szinte ugyanez a probléma. Lassan rászokom, hogy gondolkozom cselekvés elött.
-
Soak
veterán
Újra elmondom : Tudom ,hogy szar volt, tudom, hogy sokkal jobban meg lehet csinálni, de a designt kellett csinálni mert szórít a határidő és addig amíg folyik annak a gyártása addig arra jó volt, hogy szórakozzon vele, hogy mikor hogy néz ki a design.
Amit írtál viszont tökéletesen működik, és már 10 eventnél is érezhetően gyorsabb, ezt akartam alapból is csinálni, csak nehezen megy, ha az ember 1hónapja se foglalkozik php-vel és mysql-el . Köszönöm szépen a segítséget, megyek és pihenésképpen felfogom, hogy miért működik ami kódot adtál .
-
cucka
addikt
Kimaradt: amikor hasonló helyzeteket kell megoldani, érdemes arra gondolni, hogy az adatbázis-műveleteknél a legköltségesebb művelet az, amikor az adatok átkerülnek az adatbázis-szerverről a php-be. Ezért minden esetben arra kell törekedni, hogy csak azokat a sorokat/oszlopokat kérjük le az adatbázistól, amelyekre valóban szükségünk van. Nagyságrendekkel gyorsabb, ha az eredmények listáját leszűri az adatbázis szerver, mint ha elkérnénk tőle az összes sort és php-val szűrnénk ki a fölöslegeseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest