- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalimano
tag
válasz
Sk8erPeter #6789 üzenetére
Végülis egy köztes megoldást választottam: [ezt] a példát alakítottam át, gy a letöltések menü például a http://viktorka.site50.net/index.html?countrytabs=3 linken érhető el, és ha lápegetek a meüben, akkor nem tölti újra a menüt.
Egyébként a 2. fül (Tab2) AJAX-szal töltené be az oldalt, de amikor letöltöttem azt a példa Ajax menüs cuccot, és nem változtattam rajta semmit, akkor sem működött (Viszont érdekes, hogy ha google-fordítón keresztül böngészem az oldalt, akkor gond nélkül betölti AJAx-szal a 2. fület). Na mindegy akkor nem is foglalkozok az Ajax-szal, jó nekem az iframes megoldás is, mint a downloads menünél.
Így viszont egyetlen kérdésem maradt: Tudnál ajánlani valami ingyenes oldalt, ami reklámmentes? Az iframes megoldásaim miatt tetszett nekem a 000webhost.com, viszont nagyon lassú. Most föltöltöttem ATW-re is ugyanazt az oldalt, mint ami 000webhoston van. Sokkal gyorsabb, viszont ha minden oldal tetejére odateszi azt a reklámot, akkor az iframes megoldás elég hülyén fog kinézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest