- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lalimano #6792 üzenetére
Hali!
Én a dynamicdrive-os cucc helyett egy sokkal szebbet és egyszerűbbet ajánlanék: a jQuery load() függvényét, itt találsz rá nagyon jó doksit és példát is: [.load()]
A dynamicdrive-os kód szerintem eléggé összegányolt/-tákolt, a jQuery-s kód pedig sokkal flexibilisebb, ráadásul kisebb és áttekinthetőbb kódot is eredményez szerintem.Ingyenes oldalnak Speeedfire kolléga korábban ezt javasolta: [link]
Állítólag ez fasza, ingyenes, gyors, nincs reklámcsík. Én még nem próbáltam, de biztos nem rossz.
Szerk.: bocs, most látom, a regisztráció úgy látszik, most leállt.Akkor csak olyat tudok, aminél domaint azért kell regisztrálni (az nem ingyenes, de nagyon kevésbe kerül, kábé egy havi üveg sör ára
): newhosting.hu .
Mondjuk itt ne várj túl nagy előzékenységet az ügyfélszolgálatosok részéről (tapasztalat)...
Biztos valaki tud ajánlani más ingyenes, reklámcsíkmentes oldalt is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lalimano #6788 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy ne töltődjön újra az oldal, és a cím is változzon, mindenképpen AJAX-ot kell választanod. AJAX esetén is úgy oldható meg az, hogy a cím változzon, hogy hashmarkot (kettőskereszt - #) pakolsz a címek végére. Hogy a hashmarkkal ellátott címek Google által is indexelhetők legyenek, általában úgy szokták megoldani, hogy a hashmark után még kerül egy felkiáltójel is (#!), és utána következik a cím. Példa: http://oldalad.hu/valami.php#!/masikvalami.php
Erről itt található egy Google-cikk: [link].
Ha megfigyeled, Facebooknál is sokszor ezt a módszert alkalmazzák: a cím végére esetenként kerül egy #! jel, majd a megfelelő cím, és AJAX-szal töltődik be az új tartalom. (Nem mindig csapódik hozzá ez a fajta cím, de sűrűn.)Itt is van egy lehetséges megoldása a problémának: [link]. (Egyébként leegyszerűsített megoldás, mert így a háttérben a teljes tartalom újratöltődik, és csak a megfelelő részt kivéve csapja hozzá a főtartalomhoz.)
Ahogy elnézem, Te iframe-ekkel oldod meg, az úgy elég melós, nem is egy szép megoldás.
Ha még nincs nagy tapasztalatod a webfejlesztésben, javaslom, hogy az AJAX-os megoldást egyelőre még ne próbálgasd, mert nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- EAFC 25
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest