- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
hát van ezekre többféle kevésbé, és többnyire jó megoldások, leírom az én esetemet hogyan szoktam ezeket megoldani, de ennél vannak elegánsabb megoldások is:
Vegyük, hogy van egy login.php-nk, amiben benne van a beléptető HTML form, és a PHP beléptető script.
az oldal felépítése ez lenne: (remélem a $_REQUEST, vagy a $_GET tömböt ismered)<?php
if ( $_REQUEST['login]=="" )
{
print "ide irasd ki a html formot, és az action-be szerepeljen ez: login.php?login=yes";
}
elseif( $_REQUEST['login']=="yes" )
{
print "Ide jöhet a beléptető php kód, és az md5-ös kódolás meg egyéb ellenőrzések amik szükségesek, például hogy másik formról ugyanide ne küldjenek lehet olyat ellenőrizni, hogy honnan jött a kérés, pl:";
if ( $_SERVER['HTTP_REFERER']=="http://domainneved.hu/mappaneve/login.php" )
{ print "és akkor ide teheted a beléptetést"; }
else
{ print "Valami hibaüzenet"; }
}
else
{ print "Ide is jöhet hibaüzi!"; }
?>meg beteheted ugyanabba a fájlba a kettőt úgy is, hogy használod a következőt: (én csak egyszer néztem meg milyen, nekem valamiért nem tetszik, de hát ez van
)
a php beléptető kód elé írd ezt: ob_start(); , a végére pedig ezt: ob_end_flush();
úgy tudom hogy a két kód közötti php kód akkor fut le ha a POSTDATA-t már elküldték, tehát ha szimplán betöltik az oldalt nem fog lefutni a beléptetés, mindenféle hibaüzenettelremélem érthető volt, és tudtam segíteni, üdv: raczger
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest