Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Nekem így mondhatjátok. Azt se tudom hova, mi helyére illeszem be. Azt hittem ez csak 2 perces munka lesz, de már látom, hogy nem. Nekem meg most nincs időm órákat esetleg napokat eltölteni azzal, hogy áttanulmányozzam az egész kódot. Webprogramozáshoz nem értek és egyelőre nem is nagyon szándékozom belemélyedni, mert nincs annyi időm rá amennyit szeretnék. Csak az oldalamat szerettem volna kicsit fejleszteni ezzel.
Azért köszönöm a segítséget midenkitől!
szerk: De még azt megkérdezném, hogy meg lehet-e azt oldani ingyenes tárhelyen, hogy mindenféle bejelentkezés nélkül fel lehessen tölteni akár 200MB-os fájlokat is böngészőn keresztül? Mert a fentebb említett script olyan 4-5MB-nál többet nem enged feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest