- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Nekem így mondhatjátok. Azt se tudom hova, mi helyére illeszem be. Azt hittem ez csak 2 perces munka lesz, de már látom, hogy nem. Nekem meg most nincs időm órákat esetleg napokat eltölteni azzal, hogy áttanulmányozzam az egész kódot. Webprogramozáshoz nem értek és egyelőre nem is nagyon szándékozom belemélyedni, mert nincs annyi időm rá amennyit szeretnék. Csak az oldalamat szerettem volna kicsit fejleszteni ezzel.
Azért köszönöm a segítséget midenkitől!
szerk: De még azt megkérdezném, hogy meg lehet-e azt oldani ingyenes tárhelyen, hogy mindenféle bejelentkezés nélkül fel lehessen tölteni akár 200MB-os fájlokat is böngészőn keresztül? Mert a fentebb említett script olyan 4-5MB-nál többet nem enged feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest