- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scobbyka
tag
A felállás a következő:
Adott két gép az egyik fájlszerver (samba) a másik webszerver (apache)
Felraktam a webszerverre websmclient.php fájlt, beállítottam mindent rajta amit kell.
Fájlszerveren a samba security = user, ha windows alol próbálom \\netbiosnév akkor megfelelően működik a belépés után. Tudom írni olvasni a jogosultság alá tartozó könyvtárakat.Windowsos kliensen Firefox megnyit http://webszerver.ip.cime/websmbclient.php
Feldobja az ablakot hogy auth-oljak be megteszem, majd látom is a megosztásokat (bár a home könyvtár nincs köztük, ez már eleve fura volt)
Majd kipróbáltam rossz jelszóval, akkor is bejönnek a megosztások
Ha a jó felhasználónév, jelszó párossal próbálkozok és rákattintok az egyik mappára, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
NT_STATUS_ACCESS_DENIEDMi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest