Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Huston, baj van...
Symfony
Az 5. leckénél olvastam a cache:clear parancsról és rögtön ki is próbáltam. Bár ne tettem volna. Miután végrehajtódott a parancs jó néhány YML fájl törlésre került a fejlesztői környezet pedig átrendeződött: CSS formázás eltűnt, a fejlesztői eszközök pedig csak néhány oldalon voltak láthatók.
A cache:clear parancs ha (jól értelmezem) akkor kell amikor felül akarom írni a konfigurációs útvonalakat a projekt környezetben.
Próbáltam visszájára fordítani a folyamatot, sikertelenül. Megpróbáltam újra felépíteni a projektet (természetesen nem a symfony mappájába) de ez sem sikerült.
A projekt könyvtárba ugye bemásolom a symfony.bat fájlt. Ezt próbáltam futtatni cmd-ben de azt írja:
E:\easyphp\www\jobeet>symfony
Could not open input file: E:\easyphp\www\jobeet\\symfonyLátható, hogy a symfony elé nem írtam \-t mégis a program így próbálja futtatni. Ez most miért?
És a cache:clear-t akkor mikor is érdemes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest